un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reducere la restaurant tailandez

17 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Dacă tot scriu atât de mult despre mâncare, mă gândesc să vă atrag atenţia şi asupra ofertelor tip groupon care mai apar în acest domeniu. Nu sunt foarte multe sau poate nu mi se pare mie că merită. Dar din site-urile pe care le supraveghez eu pentru ce bag pe ProduseReduse.ro, azi a ieşit la iveală una interesantă de la un restaurant tailandez.

Dai 25 de lei în loc de 56 de lei pentru două Spring Rolls şi un Thai Chicken Wok la restaurantul The Gang din BUcureşti, unde cică au bucătari nepalezi. N-am fost acolo şi nici nu ştiu cum e mâncarea. Din prezentare, spring rolls par a fi nişte rulori cu legume, iar celălalt fel este un wok de pui în stil tailandez (duh, ştiți și voi engleză), adică un amestec de bucăţi de pui cu legume şi probabil sos măcar un pic picant, dacă nu mă înşel. Dacă merge cineva, să-mi zică şi mie. Oferta e aici.

Eu am cumpărat mai demult o ofertă la un restaurant libanez, dar încă n-am fost să folosesc voucherul, fiind valabil 3 luni de la data achitării. Când am nişte timp dau o fugă şi fac şi fotografii.

  1 comentariu

 1. singurul restaurant thailandez e SIAM ! … sa nu iei tzeapa

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus