un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Clasamentul smartphone-urilor

17 Feb 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Concursul Gadgeteer s-a terminat, iar câştigătorii lui au fost anunţaţi pe pagina oficială de Facebook a Vodafone, fiind:

– Sanduly Laszlo AirBoy – iPhone 4
– Iulia Bujor – Samsung Galaxy S
– Capiu Robert-Ioan – HTC Desire HD

Clasamentul final îl are pe iPhone 4 pe primul loc. Nici o surpriză aici, era de aşteptat, chiar dacă nu mă gândeam că va lua un avans aşa de mare. Pe doi a fost Samsung Galaxy S, dovadă că acest telefon i-a impresionat pe români (şi, fără îndoială, Galaxy S II îi va impresiona şi mai mult, din ce am văzut la lansare), iar pe trei a fost Desire HD, un telefon la al cărui review lucrez deja. Oarecum normal, se dovedeşte că lumea preferă smartphone-urile puternice. Sunt curios să văd şi un clasament al vânzărilor, să văd dacă şi în practică oamenii aleg aceleaşi telefoane, dar mă îndoiesc că s-ar putea compila unul fără nişte studii serioase.

Clasamentul este foarte asemănător cu cel alcătuit de noi, cei din Gadgeteer. Primele două locuri sunt identice, iar apoi noi am pus Desire şi Desire HD pe 3 şi respectiv 4, în timp ce publicul a votat invers, Desire HD şi apoi Desire. Întreg topul, toate cele 15 poziţii, sunt pe Facebook.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus