un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Urmatorul Batman se va filma si in Bucuresti

21 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Asta ne lipsea în oraş, Batman zburdând de pe o clădire pe alta prin Centrul Vechi şi la Universitate. Eu nu-l văd bine pe omul liliac. Ştiu că nici cu maşina lui super-șmecheră n-ar putea supravieţui gropilor şi traficului din Bucureşti, dar nu-l văd bine nici zburătăcind pe acoperişuri. Nu uitaţi că suntem oraşul zecilor de cabluri care se întind de la un stâlp la altul. În afara cazului în care acesta e ultimul episod din saga lui Batman şi acesta va sfârşi curentat între un cablu de alimentare şi o fibră RDS, nu prea pricep de ce vor să filmeze aici.

Mai multe secvenţe din pelicula Batman 3 – The Dark Knight Rises, în regia lui Christopher Nolan, vor fi filmate în Bucureşti, în mai multe zone, printre care Piaţa Universităţii, pe strada Edgar Quinet sau în centrul istoric, a confirmat joi primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, potrivit Agerpres. Producătorii filmului au ales de asemenea şi salina Turda din Cluj.

The Dark Knight Rises? Păi nu s-a mai ridicat o dată? Nu s-a numit filmul 2, cel cu Joker-ul, The Dark Knight? Acum se mai scoală o dată? După 3 ani? Chiar și cel mai pămpălau om poate mai des de atât.

Şi ce anume ar putea face în salina Turda? Părerea mea e că filmul debutează cu Bruce Wayne aflat în vacanţă în România (the land of Batman’s choice), făcând aerosoli în salină ca să scape de sinuzita căpătată zburând şi vorbind în şoaptă în ultimele două filme. E curent mare printre clădirile din Gotham. Iar de acolo, la Turda, fie aude de la bunul său prieten Ghost Rider că în Centrul Vechi la Caru cu Bere sunt mici buni şi vrea să bage şi el sub nas un animal mort, tocat şi prăjit, fie i se face milă de bugetari şi vine să-l smardoiască pe Boc. În acest ultim caz nu cred că ar avea nevoie să-şi ascundă identitatea sub masca de Batman pentru că nu l-ar da nimeni în gât chiar dacă ar avea un milion de martori.

via Hotnews.

    3 comentarii

  1. Cand am vazut prima data cum arata salina am zis ca asta parca ii pestere lui Batman. Acum cu stirea asta sunt cam 80% sigur ca rolul asta il va avea in film :)) plus ca asa se explica si cum i-a pacalit pe constructorii care ii renovau palatul din Batman Begins sa ii construiasca ditamai complexul subteran, le-a zis ca isi face salina proprie a la Cluj.

      (Citează)

  2. ‘Today, the portrayal of Gotham is a dark and foreboding metropolis rife with crime, grime, corruption, and a deep-seated sense of urban decay in the parts of the city not rejuvenated post-No Man’s Land.’
    Deci foarte potrivit. :D

      (Citează)

  3. salina arata chiar bine..si au cateva locuri care ar merge in film: lifturile, tunelele de sare luminate ( au si o galerie foto pe http://www.salinaturda.eu/ )

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus