un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sideboobs!

21 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Simona Senzual a venit îmbrăcată aşa în emisiunea lui Capatos. Pare că şi-a luat invers rochia, dar nu, aşa e modelul, cu vedere la parc. Apoi a petrecut întreaga emisiune ascunzându-şi sânii, băgându-i la loc în rochie, punându-şi părul peste ei şi orice altceva a putut face ca să-i mascheze. Care-i logica?

    8 comentarii

  1. Parerea mea e ca gresesti profund. Conceptele (Simona Senzual) si (logica) nu au ce cauta in aceeasi fraza. Nici macar pe aceeasi pagina.

      (Citează)

    • Nu cred asta. Femeile au un al saselea simt si stiu cat de mult arata, cat de mult vor arata, ce se vede, ce e transparent si tot asa. Cred ca pot confirma cele 2-3 cititoare ale blogului.

        (Citează)

  2. Exista 2 variante.
    1. Stilistul domnisoarei Simona a amenintat-o si ea a fost nevoita sa poarte costumatia impotriva dorintei ei, drept care s-a simtit jenata intreaga emisiune.
    (lol)

    2. Domnisoara Simona joaca rolul de domnita sfielnica, dar nu si-a dat seama ca asa ceva nu e posibil cand ai 90% din sani la vedere.

    In concluzie, Ender are dreptate: Simona Sensual si logica nu au ce cauta in aceeasi propozitie.

      (Citează)

  3. Trebuie sa recunosc ca n-am vazut-o niciodata pana acum pe tipa asta. Am citit numele ei prin titlurile din diverse publicatii online (n-am fost curios sa citesc si articolele). Incredibil cum pot sa ajunga pe ecran toate … femeile. Unpic de tzatzuca la vedere si e mare star.
    Ideea e ca daca n-ar veni imbracata ca sa atraga atentia, n-ar baga-o nici dracu in seama. Ceva imi spune ca nu a ajuns cunoscuta pentru ca e membru de marca in Mensa.

      (Citează)

  4. Dom’soara este o fufa (aveam alte 2 cuvinte pe limba, dar prefer sa nu le folosesc). Si fiind o fufa incearca diverse “teasing-uri” doar doar isi mai gaseste vreun sponsor.

    Evident ca nu doreste sa arate ceva for free, de unde si costumatia provocatoare, care arata ceva, dar nu ar trebui sa se vada prea mult.

    E ca un trailer pentru film…

    Intr-un cuvant: penibil.

      (Citează)

  5. nwradu, de pe la oameni din domeniu: primu comentariu este 100% corect. Simona senzual si orice fel de mentiune mentala (logica, inteligenta, etc) sunt incompatibile

      (Citează)

  6. Am mai vazut comportamentul asta pe fetele de la liceu. Cand eram elev aveam colege care veneau cu maieruri decoltate si transparente si stateau toata ziua infofolite intr-o bluza, sa nu se vada nimic. Dar ele aveau 15-16 ani, Simona ce scuza are… :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus