un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pasajul Mihai Bravu – Splaiul Unirii?

15 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

De luni încep lucrările la pasajul suprateran construit pe Mihai Bravu pentru a trece peste raul Dâmboviţa, aproape de intersecţia cu Văcăreşti. Va avea 700 de metri lungime şi construcţia va dura 12 luni, până atunci traficul în zonă fiind restricţionat la 2 benzi.

Nu că n-aş fi fanul fluidizării circulaţiei, dar nu văd rostul unui pasaj în acel loc. Şoseaua Mihai Bravu e foarte lată şi se circulă bine pe ea. Numărul de maşini care circulă perpendicular pe ea, pe Splai, nu e aşa de mare. Am circulat multă vreme pe acolo în fiecare dimineaţă şi seară şi în general maşinile trec dintr-un singur semafor, nu se fac cozi atât de mari încât să fie nevoie de un pasaj suprateran. Mai degrabă aş zice că aglomeraţie mare este la următoarele intersecţii, adică la Splaiul Unirii cu Vitan Bârzești şi la Timpuri Noi, unde e drumul mult mai îngust.

via Hotnews.

    11 comentarii

  1. Dar peste 10 sau 15 ani ii vezi rostul?

      (Citează)

    • Probabil că da, se vor muta foarte mulţi în blocurile noi de la groapa de gunoi.

      Până atunci aş vedea rostul investiţiei în alte proiecte şi pasaje.

        (Citează)

  2. 1-0 pt remarca ta, Radu :)

      (Citează)

  3. Pai au si ei niste spagi de luat…si niste nenea care trebuie sa se imbogateasca rapid…Si s-au gandit ca un pasaj ar fi tocmai bun:)

      (Citează)

  4. Ce bun ar fi un pasaj la Timpuri Noi. :D

      (Citează)

  5. Pana mea, cand baga Videanu mana in bugetul primariei, ramanea ceva in loc.

    Cred ca podul asta face parte din viitoarea autostrada suspendata.

      (Citează)

  6. Si premiul I pentru cei mai multi bani irositi de la buget pentru cea mai inutila constructie ii revine…

      (Citează)

  7. Si eu care credeam ca fac un pasaj in zona intersectiei Piata Sudului…

      (Citează)

  8. lol. dar acolo nu exista aceasta nevoie:D
    si nici peste 10 ani nu o sa existe nevoia asta.

      (Citează)

  9. Chestie buna pasajul asta…au cam sughitat azi noapte mamele celor care au facut asa incat , odata cu inceperea lucrarilor la pasaj(ora 00) , sa fie intrerupt si curentul in cartierul din dreapta bulevardului…azi dimineata , cand m-am trezit , era un frig in casa…si nu caldura , nu apa….nu curent…daca o tin asa cat se lucreaza, o sa fie perfect…:))))

      (Citează)

  10. Dan Spataru Jr.

    14/06/2011 la 10:25 AM

    Ideea e ca se construieste ceva. E foarte bine. Decat sa se ia banii si sa nu se faca nimic, poate mai bun e un pod care isi va dovedi utilitatea in viitorul apropiat. Constructiile astea oricum in mod normal ar trebui facute anticipat, cam cu 10 ani inainte… Asteptam cu interes toate magistralele de metrou proiectate sa fie realizate…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus