un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Daniela Crudu, concediata sau nu?

14 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

daniela cruduSau măcar aşa spun zvonurile citite pe Click, anume că Daniela Crudu a fost dată afară de la Antena 1 după ce s-a aflat că a luat 10.000 de euro (sau 5000 de lei, după cum zice ea) de la un baștan pentru… diverse (nimic, zice ea). Şi au aflat şefii asta şi cică au dat-o afară.

Acum însă… emisiunea Dimineaţa cu Răzvan şi Dani reîncepe de luni 17 ianuarie. Ziarul Click spune că “au suspuendat-o, iar luni, când emisiunea va reveni din vacanţă, o vor concedia oficial.” Dacă e de concediat, de ce aşteaptă până luni? Ce, o fac în emisiune? Nu vine pe la muncă până atunci? Sună cam a zvon lansat doar pentru a da un start în forţă sezonului 2011.

Bănuiesc că rămâne de văzut asta luni. Eu v-am zis de mai multe ori (1, 2) de ce mă uit la matinalul lor, aşa că dacă o dau afară sper să găsească o altă domnişoară la fel de bine pregătită psihic şi mai ales fizic pentru emisiune. Nu dați crezare acelor reclame care spun că o zi deosebită începe cu o ceașcă de cafea excelentă; ci ceașca, ci “bidoanele” fac adevărata magie.

    1 comentariu

  1. Ce-i frumos se termina repede. Sunt aproape sigur ca vei fi inlocuita de Mihaela Radulescu. Pacat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus