un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Atentie unde parcati in mall-ul din Baneasa

15 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Au început să blocheze roți în parcarea subterană din Băneasa (poate și deasupra, nu știu), ca să facă și paznicii din parcare o șpagă cinstită.

    14 comentarii

  1. Foarte bine au facut, eu m-am saturat de retardatii care parcheaza aiurea, desi sunt locuri de parcare din plin, numai pentru ca se poate. Doamne fereste sa ai ML si sa faci mai mult de 1 minut pana la intrarea in magazin. Din pacate nu o sa tina, cred ca abea cumparasera dispozitivele (nu stiu cum se numesc defapt) si au vrut sa vada daca functioneaza.

      (Citează)

  2. Parchezi ca un șmecher, plătești ca un șmecher.

      (Citează)

  3. foarte frumos…Acolo nu erau locuri de parcare…Ei de ce au parcat?

      (Citează)

  4. Oare ce firma se mai ocupa si de asta?

      (Citează)

  5. Nu cred ca platesti ceva. Pe ce motiv? Nu polita le pune… In cazul asta, daca administratorii mall-ului nu vor sa iti elibereze masina, eu zic ca se numeste furt.

      (Citează)

    • @Nashu: si in Plaza se intampla la fel acum cativa ani si plateai ceva. E terenul lor, trebuie sa respecti regulile. Teoretic poti sa te certi cat vrei pe faptul ca nu ai fost informat de aceste reguli, dar practic dai banii si pleci.

      @phidas: chiar mall-ul sau e in sarcina celor ce pazesc parcarea.

      @sorin: e full totul. Acum ca e vreme rea, tot omul e in mall, de nu gasesti parcare nici dedesubt nici deasupra. E plin-plin totul.

        (Citează)

  6. Regulile casei mele spun că pot să-mi omor musafirii care nu râd la bancurile mele. Când intri la mine în casă, joci după regulile mele, ce pana mea! :D

      (Citează)

  7. M-au uns pe suflet pozele astea poate se intampla si in Baneasa si in Vitan acelasi lucru :D

      (Citează)

  8. Ceea ce nu vedeti in poze este faptul ca parcarea subterana s-a injumatatit din doua motive:

    – eu mai fost pusi niste stalpi de rezistenta, pt ca se pare ca sandramaua are probleme, asa ca au aparut zone ale parcarii de unde iesi greu.
    – pentru ca au creat mai multe magazine (mai mici ca suprafata), nu mai aveau spatiu de depozitare, asa ca au luat jumatate de parcare.

    Eu de exemplu ma duc la mall cu 2 copii (2 ani, respectiv 3 luni).
    Am nevoie sa parchez subteran si de preferat in fata.

    Desigur Romania este singura tara in care handicapatii au masini sport si pacheaza in locurile dedicate.

    Ne cerem scuze, dar luati M_UE!
    Speram sa reveniti!

      (Citează)

  9. Tocmai vroiam sa fac un post despre asta. Nu, nu e din lipsa spatiului. In Afi mereu gasesti loc de parcare si tot sunt specimene d-astea cafenii care parcheaza pe unde li se scoala parul pubian. Din punctul meu de vedere e lipsa de respect si din partea conducerii mall`ului / firmei care asigura paza. D-aia platesc produsul cu 150% mai mult decat la piata. Ca sa am loc de parcare, sa nu ma agreseze boschetarii si sa umblu pe marmura, nu pe noroi. Sa se blocheze rotile !

      (Citează)

    • Am fost in AFI pe 3 ianuarie, nu era loc nicaieri. Chiar interzisesera accesul in multe zone ale parcarii ca sa nu cauti de pomana pe acolo loc.

        (Citează)

  10. În Afi e chiar ok, băieții blochează zonele cu ocupare 100% și direcționează bine traficul.
    Eu de câte ori am fost în weekend la ore de vârf am găsit loc de parcare la nivelele superioare.

    Azi de dimineață de exemplu în Sun Plaza erau locuri libere gârlă dar gherțoii tot parcau la buza intrărilor, că deh, ei au 3 perechi de oO și le e greu să-și miște șaorma nedigerată din stomac pe o distanță mai mare de 2 m.

    Astfel mai toate ieșirile erau blocate, traficul în interiorul parcării un coșmar/slalom printre breakuri și jeepuri parcate pe dos.

    Uneori mai că-ți stă să-ți pocnească o venă în cap când vezi atâta nesimțire și indiferență.

      (Citează)

  11. Da, intr-adevar, e ok ca blocheaza zonele full. Am fost si eu pe 26 dec si daca blocau accesul in zonele unde nu erau locuri de parcare ghertoii se duceau 2 metri mai incolo si o lasau in drum. Daca tot isi fac treaba, sa o faca pana la capat. In afi e IMPOSIBIL sa nu gasesti loc de parcare decent. In ultima instanta exista si parcarea de pe “acoperis” unde bate vantul mereu (si la propriu si la figurat).

      (Citează)

  12. dap. afi e mai nasol, fata de city sau plaza.
    Dar, asta nu inseamna ca tu nu poti sta 10 minute in masina, pana gasesti un loc de parcare corect. Nu nene. Avem masina, avem “nevoie” sa gasim loc in fata

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus