un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HRC Bacon Cheeseburger

18 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Cum întrebarea mea despre un burger pe cinste a rămas în mare parte fără răspuns, am ajuns iarăşi la Hard Rock Cafe pentru unul de-al lor. Şi întrucât mâncasem deja de prânz (am intrat acolo mai mult pentru un desert, dar odată ajuns la masă am zis să bag şi un mic animal mort, prăjit şi pus între chifle), am ales un burger mai micuţ, nu din cele mari şi scumpe ale lor.

Se cheamă HRC Bacon Cheeseburger şi conţine chiflă aurie, o bucată suficientă de carne de vită, pe care am cerut-o făcută medie, ca să fie mai suculentă, brânză şi bacon. Porţia costă 28 de lei şi e servită cu cartofi prăjiţi şi nişte verdeaţă lângă, ca să mai dregi gustul de burger cu o ceapă adevărată. Sosul era de maioneză, că ţin regim şi aceasta era mai light. Foarte bun totul.

hrc bacon cheeseburger

hrc bacon cheeseburger detaliu

A urmat şi o porţie de aripioare picante de pui, care dintr-un motiv neelucidat de mine se cheamă aici Tupelo Chicken Wings. Adică cine e Tupelo ăsta? Un loc special pentru rock sau un tip de pui? Vin 12 bucăţi, pentru că sunt 6 aripi complete, dar nu prea mă omor după ele deoarece sunt foarte picante şi sunt făcute într-un sos care mereu mă lasă roşu pe mâini de zici că am operat pe viu pe cineva. O salată Caesar de garnitură e 9 lei.

tupelo chicken wings

Iată şi fotografiile after, ca să se vadă că a trecut armata română pe acolo.

tupelo chicken wings afterhrc bacon cheeseburger after

La sfârşit am luat şi desertul după care intrasem, un Hot Fudge Sundae, adică îngheţată de vanilie şi frişcă, stropite cu sos şi bucăţele mici de ciocolată şi puse peste o negresă caldă. M-am simţit păcălit deoarece negresa s-a dovedit a fi o prăjitură neagră la culoare şi pufoasă, dar eu credeam că voi linge îngheţată de pe trupul unei femei de culoare.

La desert n-am făcut fotografie, dar în schimb am făcut două cu pereţii (n-aţi zice din imagini, dar întrucât aveam obiectivul îngust de 50mm, cele două fotografii de mai jos sunt de fapt nişte panoramice făcute din 8 cadre iniţiale fiecare). Muzica a fost perfectă tot timpul, numai melodii rock una și una, de îmi venea să cânt acolo. Cu alte ocazii am mai ascultat și muzică mai puțin cunoscută, dar duminică a fost totul perfect.

Până acum nu observasem dozatorul de bere, făcut în formă de saxofon. Foarte mişto!

dozator saxofon hard rock cafe

    12 comentarii

  1. Cum maestre, ții regim și mânaci asa ceva?? Ce ai tu acolo în farfuriuță e cancer pe pâine…Pofta buna.

      (Citează)

  2. Bai da mananci nu te joci :)) e tare faza ca ai intrat pentru un desert si ai mancat 3 feluri diferite de mancare ;)) …oricum arata bine mancarea.

      (Citează)

  3. Cat au costat aripioarele ?:D

      (Citează)

  4. Depinde cat de des poftesti asemenea minunatii culinare :p

      (Citează)

    • 35 de lei aripioarele, cam mult pentru ce obtii.

      @valentin: da, e un paradox care mi se intampla des, se pare.

      @Kostica: eu poftesc foarte des. N-am bani pe masura poftei.

        (Citează)

  5. Slavă Domnului că eşti la cură!

      (Citează)

  6. Ce cură interesantă! Cu burgeri.. ;)

      (Citează)

  7. incearca si la ruby tuesday ca sunt destul de buni burgerii.

    nu sunt expert in burgeri dar poate ai noroc sa iti gasesti nasul :)

      (Citează)

  8. Am un prieten ce este destul de pasionat de burgeri si fast foodul asta pe stil american si el zice ca cei mai bune sunt la burger king si ruby. Am mers si eu de cateva ori cu el si burgerii au fost ok.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus