un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Italieneste la Pizza Hut

2 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Mi-era demult poftă de nişte paste şi, mai ales de când am citit un articol care spunea că în Anglia Pizza Hut vinde mai multe paste şi salate decât pizza, am zis să le încerc pe ale lor. Am fost la Pizza Hut-ul din Băneasa.

Ca să fie prânzul ca la carte, am început cu aperitive, o porţie de crostini şi una de bruschette. Crostini au fost foarte bune, sunt chiar curios ce fel de brânză folosesc cei de la Pizza Hut de se topeşte aşa frumos şi are gust bun, iar pâinea e excelentă. Mi s-a făcut poftă acum doar amintindu-mi de ele. Bruschettele au fost bune, dar fără a fi speciale în vreun fel.

Am luat o porţie de Farfalle alla Bolognese Supremo, descrise ca fiind făcute cu “sos ragu cu bucăţele fine de carne de vită, rondele de măsline, usturoi, busuioc proaspăt, ulei de măsline şi felioare de parmezan”. A fost o porţie mare şi mult mai bună decât mă aşteptam, cu multă carne şi un sos gustos. Sunt convins că am nimerit cele mai bune paste din tot meniul.

A doua porţie a fost Penne Pollo Pomodora, adică penne cu pui sau, ca să citez din meniu, “bucățele cu piept de pui rumenite în ulei de măsline, presărate cu roşii proaspete, busuioc şi usturoi”.

Desertul a fost o felie de tort Dom cu ciocolată, foarte bun, şi o negresă (brownie) cu frişcă şi îngheţată de vanilie, mult mai banală şi mai slabă decât cea de la Hard Rock Cafe, de exemplu. Mergeţi pe acel dom cu ciocolată dacă nu ştiţi ce să alegeţi.

Pozele sunt făcute cu un Galaxy Tab.

***

  7 comentarii

 1. Mananci cam mult :)

    (Citează)

 2. ai mancat toate astea la o singura masa? :D sau te-a furat “mirajul” fiind cu Galaxy Tab-ul langa tine, si din greseala ai comandat de doua ori…

    (Citează)

 3. de ce nu dai si preturi?

    (Citează)

  • @ralu: nu le mai tin minte, dar le poti gasi pe site-ul oficial pizza hut, la meniu.
   @seba18: da, pai la ora micului dejun n-a avut cine sa ma insoteasca.

     (Citează)

 4. Niciodata n-am inteles cum poti sa mananci atat la o masa :) eu cred ca m-as fi saturat cu bruschetele si cu pastele

    (Citează)

 5. Cred ca branza care o folosesc si se topeste misto lasand un aspect de spuma este Mozzarella, daca nu are un gust sarat cu siguranta asta e.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus