un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Informam poporul, exact pe invers

2 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Să-mi explice cineva de ce televiziunile îşi fac exact pe dos datoria de a informa poporul şi de ce CNA-ul nu sesizează asta, în schimb sunt mult mai interesaţi de aberaţiile lui Mircea Badea în toi de noapte.

În orice ştire care spune ceva de rău, numele respectivului magazin sau restaurant este bine ascuns, împreună cu orice semn ce s-ar putea considera publicitate mascată sau nedorită. Într-un hipermarket din capitală s-au găsit multe produse expirate! Păi care e, ca să nu mai merg acolo? Nu mi se spune. Într-o shaormărie mişunau şobolanii şi carnea era depozitată în căldură şi expirată! Bun, despre ce local e vorba, că poate e cel de la care aş ajunge să mănânc mâine? Nu ni se spune. Clienţii unei bănci au fost furaţi de angajaţii acesteia! Care bancă? Nu mi se spune.

În schimb, la un reportaj despre cum magazinele de lux apar pe Calea Victoriei ni se arată close-up-uri ale fiecărei firme, că nu cumva să ratezi Paul & Shark, Cellini, Ermenegildo Zegna, Armani şi Constantin Vacheron. Lux de amănunte. Locaţie exactă. Prețuri. Produse. Mai lipsea doar să ne spună orarul magazinului şi cum îl cheamă pe vânzător, ca să pot intra direct şi să-i spun “Mișule, dă-mi două cămăşi şi vezi dacă n-ai şi un Rolex prin spate”.

  2 comentarii

 1. Am observat si eu chestia asta aseara privind stirea cu mall-ul din Bucuresti care a intrat in faliment. Am tot asteptat sa spuna care este dar degeaba :)

    (Citează)

 2. e vorba de City Mall

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus