un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stella!

21 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Vineri seara inţentionez să merg la un eveniment Stella Artois, unde voi afla ritualul cu 9 paşi ce trebuie urmat pentru a turna perfect berea în pahar. Se lasă cu un concurs de barmani, băutură şi, întrucât este vineri seara, multă voie bună şi distracţie.

Are loc în clubul Daimon din Bucureşti, vizavi de intrarea în Sala Polivalenta şi poate veni oricine, câtă vreme solicită o invitaţie pe site-ul oficial Stella Artois World Draught Masters.

Mai multe citate din diverse surse:

Te asteptam cu cea mai buna bere belgiana, cele mai bune sunete din oras si cel mai bun motiv de petrecere: sa invatam impreuna ritualul celor 9 pasi, pentru a savura berea la mare arta. :-)

DETALII EVENIMENT
Vineri, 24 septembrie/ orele 17.00/ Clubul Daimon (Calea Piscului, Nr. 10, vis-a-vis de Sala Polivalenta, Bucuresti).

Cu masina, se ajunge pe langa Palatul Copiilor, se intra pe aleea care urca pe langa parcul Tineretului si duce la Sala Polivalenta. Exista locuri de parcare in fata.

Cu metroul se merge pena la Brancoveanu si apoi 5 minute de mers prin parc.

PROGRAM (ORIENTATIV)
17:00 catering & bar deschise
17:15 Speech despre Stella Artois World Draught Master
17:20 START concurs
17:45 Dupa primii 8 concurenti-pauza pentru concursul jurnalistilor
18:05 anunt castigator jurnalisti
18:10 RE-START concurs
18:35 STOP concurs si decidere castigatori de catre juriu
18:45 anunt castigatori + ceremonie de premiere
19:15 COPOLOVICI FOOD DEMO- What matches a perfect beer?
19: 40 ZUM Band
20:45 The End

    3 comentarii

  1. Am cerut si eu o invitatie acum 3-4 h si nici un raspuns pana acum , probabil ca-s impartite la nepoti , rude , neamuri , cunostinte si pe urma ce ramane la pulime

      (Citează)

    • Da ma, au dat la neamuri, dupa ce au investit toti banii astia in promovare si eveniment, s-au decis sa-l faca doar cu nepotii si sa nu profite deloc de el.

        (Citează)

  2. nu stiu pe ce baza se dau invitatiile
    am facut la ora 14 o rezervare , nici un raspuns pana acum , mai astept

    ps : la cunostinte si prietenii organizatorului tot se duc multe invitatii :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus