un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Mercedes E Coupe

21 Sep 2010  ·

AUTO  ·

2 comentarii

Nici nu ştiam că se lucrează la aşa ceva, dar iată o reclamă la noul Mercedes clasa E coupe. Îmi place botul, nu prea mă încântă faptul că e foarte rotunjită la plafon, unde mie îmi plac maşinile sport cu linii mai drepte. La fel de prea rotunjit mi se pare şi CLS-ul şi CL-ul actual, în timp ce vechiul CL era o bijuterie.

  2 comentarii

 1. Daca nu ma insel E Klasse coupe este inlocuitorul mai vechiului CLK.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus