un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Seriale: Nikita

21 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Nikita cea nouă, cu Maggie Q în rolul super-femeii evadate de la Divizie şi care acum vrea răzbunare şi să le strice planurile. Nu aveam vreo speranţă, dar serialul pare interesant şi bine făcut, cu împuşcături, cascadorii, femei frumoase şi scenariu bunicel în primele două episoade văzute. Era cazul să mai fie şi un serial de acţiune la televizor. Urmează și altele.

  2 comentarii

 1. Incearca si Boardwalk Empire. Sunt sigur ca nu o sa regreti. E un fel de Sopranos plasat in ani ’20 cu Steve Buscemi in rol principal.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus