un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Pisici si mancare in weekend

25 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Pentru cei ce nu ştiu unde să iasă azi din casa eu recomand două ţinte mari şi late:

Expoziţia internaţională de pisici de la Romexpo, organizată de Sofisticat, deschisă azi şi duminică până în orele ora 16. Nu ştiu dacă sau cât costă intrarea, dar alte detalii găsiţi pe Metropotam.

Bucharest Food Festival în Parcul Tineretului unde se gătesc mâncăruri din diverse alte ţări şi bănuiesc că se pot şi consuma, pentru un preţ. Ține până mâine la ora 20, aflăm de la Metropotam.

***

    Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus