un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Cum functioneaza Shazam

25 Sep 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Pe Gizmodo este un post ceva mai tehnic, dar totuşi uşor de înţeles, pentru cei ce vor să afle cum reuşeşte serviciul Shazam să recunoască în câteva secunde chiar şi cele mai obscure melodii din lume.

Shazam e o aplicaţie de Android, iPhone şi Windows Mobile cu care poţi afla cum se numeşte şi cine cântă cam orice melodie, dacă apropii microfonul telefonului de boxa prin care se aude respectivul cântec şi-l laşi câteva secunde să analizeze sunetul.

  4 comentarii

 1. Shazam are și variantă pentru Symbian.

    (Citează)

 2. Alex Barbulescu

  25/09/2010 la 8:39 PM

  Tare nu stiam de appu asta , l-am adaugat si eu pe iphoneu meu 2g si chiar functioneaza :)

    (Citează)

 3. Pentru PC exista Tunatic. Merge foarte bine, insa nu identifica melodiile mai “obscure”.

    (Citează)

 4. Uite si un post despre cum sa creezi Shazam in Java: http://www.redcode.nl/blog/2010/06/creating-shazam-in-java/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus