un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Vaca Argentina

13 Sep 2010  ·

TURISM  ·

6 comentarii

“La Vaca Argentina” este un lanţ de restaurante din Spania. Le-am văzut mai mult prin Madrid, dar eu am mâncat la unul din Valencia o friptură de vită din aceea mai groasă şi zemoasă.

Restaurantul e unul mai simandicos decât cele obişnuite pentru turişti. Ospătarii sunt îmbrăcaţi la costum, au tipicul lor în a-ţi lua comanda şi a aduce mâncarea la masă şi evident că şi preţurile sunt ceva mai mărişoare. Totuşi merită încercat pentru o friptură bună de vită.


Mi-a plăcut că la bere au adus cele mai consistente tapas primite în Spania, adică salată boeuf şi cârnăciori prăjiţi. Ca pâine au adus la fiecare câte o ciabata pufoasă şi fierbinte (n-am cerut-o eu şi nici n-a fost pe gratis, după cum am descoperit la nota de plată, dar asta e… nu mergi la restaurant dacă nu poţi suporta şi astfel de costuri auxiliare). Friptura de vită argentiniană din imagine a fost cea mai mică porţie din meniu, dar tot a costat vreo 11 sau 14 euro (nu mai ştiu exact). Am luat şi cartofi făcuţi la cuptor, foarte buni, un fel de cartofi cu smântână ai bunicii.

***

    6 comentarii

  1. Am vazut asa ceva in Brasov, pe net la Keller Steak House, caci la fata locului nu te poti apropia de asemenea fripturi din cauza pretului – o portie, consistenta ce-i drept, incepe de la 60+ ron. In rest, preturile la ciorbe, mancaruri gatite si garnituri sunt peste medie. Deci, poate odata cand plateste altcineva voi incerca o friptura de genul :D

      (Citează)

  2. Poza asta nu trebuia sa-mi apara in reader. Acum ce fac? :)

      (Citează)

  3. Am mancat si eu la un restaurant din acesta in Madrid, doar ca am luat meniul la care iti aduce carnea cruda, gata condimentata, si tavita pe jăratic (puse pe un suport) ca sa ti-o lasi sa se friga cat doresti.

    Parerea mea despre carnea aia de vita e ca se aseamana la gust cu gratarul de ceafa de porc de la noi.

      (Citează)

  4. Da, am fost de Sf. Mihai, am dat de papat si de baut colegilor. Noroc ca suntem mai multi Mihai si Mihaele in firma :)
    A fost foarte buna mancarea si ne-am simtit foarte bine, atmosfera acolo este excelenta.

    P.S. Daca mai treci prin zona, ai grija ca la Salsa Lap Dance Club e inchis duminica :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus