un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

La Farggi in Barcelona

20 Sep 2010  ·

TURISM  ·

Spune-ți părerea

Farggi e genul de cafenea pe care mi-ar plăcea să o am eu. Culori calde, muzică, ştiri rulând pe o plasmă, prăjituri şi cafea foarte bună! Dacă treceţi prin Barcelona, mergeţi şi la un Farggi, e una în Piaţa Catalunia, pe colţul cu Paseo de Gracia şi mai sunt şi în alte zone, poate şi în alte ţări.

E cea mai bună cafea pe care am băut-o în Spania. Un cappuccino vienez cu bucăţele de ciocolată în el, excelent la gust şi textură. Am băgat şi o felie de tort de ciocolată, plus o îngheţată cu negrese.

***

    Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus