un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Zilele Bucurestiului in Piata Constitutiei

20 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am fost  şi eu duminică. Am făcut câteva fotografii pentru blog, apoi de poftă am mâncat nişte mititei, cârnaţi şi pui cu murături. N-am mai luat un şir de covrigi din aceia mici şi crocanţi şi care îmi plac la nebunie pentru că n-aş fi avut când să-i mănânc și pe ei, dar deja regret asta, pentru că îi găsesc doar la astfel de evenimente.

  2 comentarii

 1. Reusita panoramica. Am identificat si niste “fantome” :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus