un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Cel mai ieftin Ferrari

20 Sep 2010  ·

AUTO  ·

3 comentarii

E aceasta bicicletă văzută în fereastra Ferrari Store de pe Calea Victoriei. Costă 11.500 de lei, dar e Ferrari. Asta înseamnă şi că va fi ţinta tuturor hoţilor.

Cum or merge vânzările la Ferrari Store? Mie mi se pare amplasat într-un loc foarte nefericit acolo unde se termină Calea Victoriei în Dâmboviţa. Dacă îl puneau într-un mall îi dădeau o impresie de fiţe şi cred că ar fi crescut vânzările.

  3 comentarii

 1. ferarri n-a mers niciodata pe fitze ci pe exclusivism.

  nu face banii bicla aia

    (Citează)

 2. Neh, machetele sunt mai ieftine. :) Au si sub 200 de lei si inca unele foarte reusite. Sau cel putin la inceputul anului aveau.

    (Citează)

 3. Pentru ca oamenii care merg la Mall isi permit Ferrari… :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus