un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coca-Cola Cherry in Auchan

26 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

28 comentarii

Începe să fie adusă oficial în România sau e o eroare? 2 lei și ceva cutia de Coca-Cola Cherry în Auchan Militari.

    28 comentarii

  1. E posibil sa il importe de la vecini, chiar si neoficial (atata vreme cat au un furnizor care sa le permita un pret ok la raft, nu cred ca e problema). Vara trecuta am gasit un magazin de cartier in Timisoara de la care m-am aprovizionat toata vara cu Coca Cola Cherry la 2L adus din Ungaria, la fel si cu Dr. Pepper la doza, adus pe aceeasi “filiera”. Pana si Pepsi la 2,5 preferau sa il vanda cu eticheta ungureasca…

      (Citează)

  2. E posibil sa inceapa sa fie adusa si la noi. Cand am trecut saptamana asta pe la Leonidas aveau trecut pe panou afara ca au Cola Cherry. Dozele de la ei din frigider erau insa negre.

      (Citează)

  3. Suna bine, dar daca nu aduc (pare-mi-se ca nu se mai produce oricum) Cola Vanilla tot raman suparat,

      (Citează)

  4. in Franta inca exista Cola vanilla:)

      (Citează)

    • Nu mi-a placut niciodata cea cu vanilie.

      Am baut cutia cumparata, mi s-a parut foarte buna, parca mai buna decat cea bauta in Anglia la inceputul anului. Imi voi mai lua cand am ocazia. Gustul de cireasa e foarte putin sesizabil, cat sa-i dea o alta aroma care e foarte buna rece.

        (Citează)

  5. Pretul mai mare decat la restul dozelor de la CCC, stickerul cu informati in limba romana, si lipsa altor ambalaje in afara celui la doza sunt semne clare ca e de import, se pare ca astia de la Coca Cola Romania inca dorm pe ei. Doar nu crezi ca o companie de genul Coca Cola ar lansa oficial pe piata un produs fara o companie de lansare pe masura.

      (Citează)

    • Adevarat zici. Sper sa fie ceva permanent totusi, nu doar un bax ratacit la transport si scos la vanzare. Asta imi aduce aminte si de Dr. Pepper, n-am mai baut de mult.

        (Citează)

  6. Inainte gaseam mai mereu Dr. Pepper in Carrefour, acum deloc, mai gasesti prin benzinari, ultima data am gasit la statia Agip din Timpuri Noi, langa Universitatea Dimitrie Cantemir, insa nu au mereu acolo.

      (Citează)

  7. Este importat din Marea Britanie de SC Avatar Trading 3000 Srl o companie din Vitan. Eu imi cumpar coke Cherry din Auchan Titan, dar nu prea imi vine sa iau mereu, se gaseste decat la doza. 2.41 doza, cam mult

      (Citează)

  8. deci am fost cel mai fericit om cand am gasit-o in raft :D
    dar nicaieri nu se mai importa, adica avatar trading nu se zbate si pentru alte magazine
    au adus coca cola cherry, coke diet cherry, 7up cherry :D

      (Citează)

  9. Da. Pe langa Coca-Cola Cherry. Am trecut intr-o seara si pe culoarul cu bauturi cu bule din Auchan Titan sa vad daca au si acolo chestia din poza de mai sus si aproape de ele am vazut 7up Cherry.

      (Citează)

  10. deci coca cola cherry simpla nu o mai gasesc :((

      (Citează)

  11. am gasit coca cola cherry asta seara intr-un magazin din berceni. foarte tare. imi place foarte mult. m-as fi dus sa iau una la 2L daca ar fi avut.
    yum-yum!

      (Citează)

    • La straini exista la 2 litri, am vazut eu in Anglia. Si Dr. Pepper la fel.

      Apropo de Dr. Pepper, mai stie cineva pe unde se gaseste? As mai bea cateva doze reci.

        (Citează)

  12. Buna seara,
    Va rog sa ma ajutati!!!
    Incerc sa gasesc pentru sotia mea Coca Cola Cherry, dar nu am mai gasit la Auchan. E posibil sa imi indicati un alt magazin in care sa gasesc (nume sau adresa).
    Multumesc.
    O seara placuta

      (Citează)

  13. Dr. Pepper l-au scos si de la Carrefour si de la Mega Image.
    In ultima vreme am gasit numai prin benzinarii (la OMV) si in unele magazinase de cartier.

      (Citează)

    • Am luat chiar azi Dr Pepper de la Petrom-ul de pe Mihai Bravu. Pe eticheta lipita pe cutie scrie ca e imbuteliata in Belgia si distribuita la noi de SC ADN Purchasing SRL, Bd Revolutiei 78 din Arad, tel 0731.037.801. Banuiesc ca ar trebui sunat la ei si intrebati in ce magazine dau. Ca o curiozitate, pe Wikipedia scrie ca din denumirea oficiala s-a renuntat la punctul de dupa Dr, pt ca era prea complicat. E corect scris Dr Pepper.

      In Auchan Titan aveau doar Diet Coke Cherry, nu si normala. Enervant.

        (Citează)

  14. Sunt multe site-uri specializate in importul de sucuri si alte chesti din America. Dew Voltage, Dr Pepper, Dr Pepper Cherry, Canada Dry etc.

    http://www.americansoda.co.uk/uk/American-Soda/Home/default.aspx
    http://www.americanfood4u.com/Home_c0.htm

    Doar doua exemple, insa mai sunt si altele.

      (Citează)

  15. Avatar Trading aduce Coca Cola Cherry si Cherry diet, 7UP Cherry, Fanta Fruit Twist, Fanta Icy Lemon si Icy Lemon Zero din UK. Pretul este mai mare datorita faptului ca preturile din UK sunt mai mari si se mai adauga si transportul.
    Se gaseste doar in Auchan deoarece ei le-au solicitat.

      (Citează)

  16. 10 pentru noul Coca-Cola :D

    Si cred ca a aparut numai in magazinele Auchan. Pentru ca l-am vazut si in Auchan din Salajan sau pe undeva p-acolo :D

    E foarte bun !!

      (Citează)

  17. Coca Cola vanilla , in Auchan Titan . 2,5 lei doza :D

      (Citează)

    • E deja a 4-a săptămână la rând când iau :P Mersi oricum pentru semnalare. Sper să o aducă în continuare, că-mi place, deși, culmea, când se găsea la noi oficial acum câțiva ani nu mă încânta deloc.

        (Citează)

  18. Cred că au intrat în toată țara! La profi și la Mega Image (cel mare) au băgat cutia de mai sus adusă din Ungaria, importată de coca-cola românia(cea din UK e mai bună), iar la Mega au băgat și Coca-Cola vanilla la 3 lei doza!

    De asemeni, mai găsiți în Segros, la bax, Coca-cola Cherry – 2l din Ungaria, pe la Real – doze din UK (dacă aveți nororc – au început să nu mai bage) și tot din UK, în benzinăriile MOL la 4,8 lei doza. La Carrefour au CHERRY COKE din Polonia la 2,9 lei doza, la fel și în Selgros! Tot la Carrefour ar trebui să mai găsiți, 7UP CHERRY la 1,9 lei doza (acum puțin timp era la 2,2 lei), importat oficial în România din Franța!

      (Citează)

  19. am gasit ieri in Auchan Pitesti Diet Coke Cherry si Diet Coke Caffeine Free. Erau pe terminate,am apucat doar cate 2 doze din fiecare. In sfarsit,sper ca Auchan sa mai aduca asemenea bauturi ( am mai gasit si Fanta zero, dr pepper zero, sprite zero,coca cola vanilla, coke cherry polonia si coca cola cherry adusa si din ungaria (2L) si din UK la doza.

      (Citează)

  20. Gama din Auchan se diversifică… Acum avem și două tipuri de sucuri BARR, OLD Jamaica Mango, cola cu cofeină din cafea verde, truck shop în 7 variante (inclusiv cola și păpădie + brusture). Îmi palce…

    Și apropo, Mega Image mai are coca cola diet, fanta zero și sprite zero! Îmi plac din ce în ce mai mult aceste două magazine!

      (Citează)

  21. De la BARR: Lime SODA și a doua variantă: ICE CREAM SODA

      (Citează)

  22. Și că tot vorbesc de aceste magazine, mai găsiți KA Karaibean Kola la Mega Image! E de încercat! Dacă e rece, e bună… O aromă interesantă! Am mai băut și din alte feluri KA… Le mai recomand pe cele cu ananas și struguri roșii (anul trecut erau la Auchan Militari – acum nu le-am mai văzut; foar Karaibean Kola la Mega Image și cea de struguri în benzinăriile MOL).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus