un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pisici!

27 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Am fost la expoziţia Sofisticat de la Romexpo unde parcă am văzut mâțe mai multe şi mai frumoase ca niciodată. Iată mai jos câteva imagini cu rasele mai deosebite, cea bengaleză fiind preferata publicului.

Cea mai trista pisica ever!

Cea mai trista pisica ever!

bengaleza pui

bengaleza pui

bengaleza mare

bengaleza mare

  7 comentarii

 1. Gata, nu mai tine, trebuie sa-mi iau aparat :).

  Super pozele!

    (Citează)

 2. ce traumatizate par toate :))

    (Citează)

 3. da ce stapana faina are pisica aia trista

    (Citează)

 4. de langa pufosul alb e Whiskas Cat!

    (Citează)

 5. Sunt mama lui Igor (bengaleza mare) si doresc sa multumesc fotografului ptr. pozele frumoase!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus