un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Inghetate in Spania

26 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Toate sunt de la terasa hotelului Indalo Park, de care vă spuneam că e cel mai tare în Santa Susanna şi cu cea mai bună mâncare şi cele mai mari porţii.

Prima e îngheţată lor de top, vreo 6,5 euro, dar avea 3 cupe de îngheţată, frişcă, fructe proaspete  şi era servită într-o cupă gigantică, de se uitau toţi ceilalţi din restaurant cu invidie la mine, iar vreo 3 au chemat ospătarul şi au zis că vor şi ei “din aia”.

Caramel şi nucă, frişcă şi îngheţată 2 cupe la alegere, vreo 3 euro.

Cea de mai jos se numea Copa Banana şi îngheţata de ciocolată avea un gust foarte bun şi intens chiar de ciocolată, nu cotit mai spre cacao.

***

    6 comentarii

  1. =p~ i hate u, sunt la regim

      (Citează)

  2. încă un post ca ăsta şi dau unsubscribe :))

      (Citează)

  3. Cel putin prima e… ireala :|

      (Citează)

  4. Ultima e singura care imi pare ca mai arata a inghetata. In prima poza vad o salata de fructe cu frisca si in a doua un munte de frisca cu rauri de caramel si nuca in cap. Intr-adevar, arata frumos, merita o poza si sunt convinsa ca exista destule persoane carora le si plac, dar mie mi se pare ca se cam pierde esentialul. Prefer oricand o cupa de inghetata “chelita” de orice decoratiuni. Sau, daca e decorata cu ceva sirop/ frisca/ bucata de fruct, decoratiunea respectiva sa fie totusi ceva secundar, nu sa domine ansamblul.

    PS – La Gela Fresh in AFI au inghetata cu Campari. Si cu whisky (din asta am mai vazut si prin alte parti).

      (Citează)

    • Ai dreptate, cea cu banane a fost si cea mai buna. Cea cu nuci a fost un pic cam grea pentru gustul meu, nu merge dupa o masa mare.

      Prima insa, asa mare cum e, este mai apropiata de un desert bun pentru o zi calduroasa de Spania. Fructe proaspete, reci, frisca multa, ceva inghetata ascunsa prin ea. S-a potrivit bine.

        (Citează)

    • Iti place ciocolata, nu gluma. Eu am mancat doar tarte si flancuri la ei, bune toate, dar scumpe rau. Mereu mi se pare ca am salariu prea mic cand trec pe acolo.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus