un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Caravana Sony duce noutatile prin tara

17 Sep 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu


Aţi citit la mine despre noile DSLR-uri de dimensiuni foarte mici, NEX-3 şi NEX-5, despre televizorul 3D Sony, în continuare cel mai bun pe care l-am văzut din toate cele lansate, ba chiar şi despre noua generaţie de laptopuri şi un review la Vaio Y.

Acum le puteţi vedea şi voi, dacă nu aţi făcut-o deja (şi pun pariu, mai ales în cazul camerelor NEX, că nu aţi făcut-o) în caravana Sony, un camion gigantic care va merge prin ţară, va parcă în mall-urile principale şi va prezenta toate aceste produse. Programul este următorul:

  • 17-19 septembrie 2010: Timişoara, parcarea Iulius Mall
  • 21-22 septembrie 2010: Oradea, parcarea Vulturul Negru
  • 24-26 septembrie 2010: Cluj, parcarea Polus Center
  • 28-29 septembrie 2010: Sibiu, Piaţa Mică
  • 1-3 octombrie 2010: Braşov, Centrul Civic
  • 5-6 octombrie 2010: Bacău, parcarea Hotel Moldova
  • 8-10 octombrie 2010: Iaşi, parcarea Felicia Mall
  • 12-13 octombrie 2010: Ploieşti, parcarea magazinului Omnia
  • 15-17 octombrie 2010: Bucureşti, parcarea Băneasa Mall
  • 18-20 octombrie 2010: Bucureşti, parcarea Plaza Mall
  • 22-27 octombrie 2010: Bucureşti, parcarea Ateneu

Caravana Sony 3D reprezintă un camion de mari dimensiuni care încorporează, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, trei zone distincte: cinematograful 3D, zona principală de prezentare a tuturor produselor şi o platformă panoramică.

Acestea vor beneficia de prezenţa constantă a personalului Sony, care va asista audienţa în utilizarea sistemelor de divertisment multimedia 3D, dar şi în ghidarea fanilor Sony către cele mai noi produse: camerele cu lentile interschimbabile NEX-3 şi NEX-5, aparatele DSLR A550, camerele foto digitale Cyber-shot TX5, precum şi notebook-urile VAIO din seriile P, EA, Z sau F.

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a urmări programe sportive, videoclipuri, filme sau jocuri tridimensionale, cu ajutorul ochelarilor cu tehnologie Active Shutter, al noilor televizoare Sony BRAVIA LX900, cu diagonală de 60 inci (152 cm) şi al player-elor Blu-ray BDP S570 sau al consolelor PlayStation 3.

Zona principală de prezentare va cuprinde, de asemenea, şi standuri cu modele noi de camere video Handycam CX115, XR115, CX305 sau CX550 sau rame foto, percum DPP F700, pe care utilizatorii le vor putea testa la faţa locului.

    1 comentariu

  1. ciudat,am trecut azi pe acolo dar nici o urma de acest camion

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus