un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Testez un navigator Navon cu iGO Primo

17 Sep 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Am de la Falcon Electronics un navigator GPS făcut de firma Navon. Am vrut în mod special să testez această nouă gamă în momentul în care am auzit că rulează iGO Primo, această versiune “de lux” a celebrului soft de navigaţie având integrate o grămadă de opţiuni foarte şmechere. În zilele următoare îl voi lăsa să mă ghideze în toate drumurile pe care le am de făcut. Pentru mai multe despre iGO Primo intrați pe site-ul oficial iGO.

Navon N480 are ecran tactil de 4,3 inci, o carcasă subţire şi bine închegată, softul iGO Primo în română şi cu toate hărţile Europei pe el, plus accesoriul de montat pe parbriz şi încărcătorul de brichetă. E vândut în exclusivitate de Falcon Electronics şi dacă nu mă înşel e şi singurul navigator cu iGO Primo disponibil în România, aşa că spre ei trebuie să vă îndreptăţi dacă doriţi unul. Există și o versiune cu ecran de 5 inci, numită N660.

Am butonat un pic softul. Are multe opţiuni, e complex, ba chiar include tot felul de unelte ce te ajută în călătorii prin lume, precum un convertor de unităţi de măsură. Şi nu mă refer doar la kilometri în mile, ci îţi zice şi echivalența măsurilor la sutien şi cupe de sutien între diverse tari. Nu glumesc. E atât de tare.

Unboxing, fotografii detaliate cu meniurile şi fotografii cu montarea şi utilizarea în maşină apar în următoarele zile, plus un review complet.

Am navigator, acum nu dă cineva şi o maşină în teste?

    5 comentarii

  1. Ai uitat sa specifici pretul, daca ti l-au zis.

    P.S: Scoate si tu hartile din el :D

      (Citează)

  2. E trecut pe site-ul celor de la Falcon: 794,87 RON
    Cam scump, dupa parerea mea.

      (Citează)

  3. sau poti lua cu 400 roni un wayteq 5 inch fara soft si pui igo primo singur cu ce harti vrei ca le trimite matusa lui Dobro din america

      (Citează)

    • Am facut asta candva cu un GoClever. Evident ca review-ul meu si aparatul nu se adreseaza oamenilor care ar face asta. Sunt foarte multi cei care prefera sa cumpere un aparat si sa functioneze direct, nu sa-si bata capul cu deblocari, resoftari, cautat igo piratat, cautat mereu harti, etc… De bani mai faci rost sau ai gramada, timpul pierdut nu ti-l da nimeni inapoi.

      Am descoperit ca are si cateva informatii despre fiecare tara in parte. De exemplu la Romania iti spune limitele de viteza pe categorii de drumuri, numarul de urgenta 112, legislatia de alcoolemie, faptul ca e obligatoriu sa au extinctor, vesta, etc. Ar fi misto daca ar zice si legea privind detectoarele de radar si rovignetele, dar chiar si asa e un inceput bun.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus