un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sandvisuri la BackWERK

23 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

BackWERK e genul de fast-food pe care mi-ar fi plăcut mie să-l am. Se vând sandvişuri şi produse de patiserie, plus cafea şi sucuri, toate bune, proaspete şi ieftine. Din acelaşi motiv mi-a plăcut şi la Toscana.

Sandvisuri
patiserie

Backwerk e în zona Piaţa Universităţii, chiar lângă Cinema Pro. Azi am intrat prima oară şi mi-a plăcut. Locul e curat, amenajat în culori calde, au vreo 10 tipuri de sandvişuri sau produse de acest tip (am văzut de exemplu şi hotdog cu mozzarella, mini-pizza, ciabata cu ton, etc), patiserie (croissant, tarte, ba chiar şi ecler cu ciocolată) şi vând şi mai multe feluri de pâine proaspătă, făcută de ei, cafea Lavazza, sucuri Coca-Cola şi Nestea. Îţi iei singur ce vrei, plăteşti, apoi mănânci înăuntru sau pe terasa de afară sau îţi împachetezi şi pleci mai departe.

Sandvis cu snitel - 5,9 leiCafea lunga - 3 lei

Preţurile mi s-au părut foarte accesibile. Pe sandvişul din imagine, cu şniţel, salată verde, roşie şi castravete, am dat 5,9 lei şi a fost bun şi proaspăt. Cafeaua Lavazza lungă a fost 3 lei. Eclerul a fost mai scump, probabil fiind făcut de alţii, tot 5,9 lei. Din ce am văzut, mâncare e între 3 şi 9 lei, dulciurile tot pe acolo, cafeaua între 2 şi 3 lei, sucurile de la 3,5 la 5 lei. Dacă s-ar deschide într-o zonă de clădiri de birouri cred că ar fi full non-stop.

Eu aş adăuga ceva în plus: plăcuțe bilingve. Cât am stat eu acolo au intrat câţiva turişti străini, pentru că sunt prezenți în zonă. Aş pune toate denumirile şi în engleză, aş pune semne mari cu “get your sandwich here / pay here / eat it or pack it here” şi ar fi mult mai simplu pentru toată lumea.

Terasa

Interior

Firma

***

    2 comentarii

  1. daca treci prin Baia Mare iti recomand brutaria Bizo. Au vreo 12 feluri de sandvisuri (proaspete) si mai nou iti poti face tu sandvisul cu ce vrei (6 lei=painea(neagra sau alba) + 5 ingrediente, fiecare ingredient este 1 leu, si ai la alegere peste 20 de ingrediente). Fac si prajituri si alte bunatati fix cum face mama acasa, iar cosuletele cu gem sunt incredibile. Au tot ce vrei ! mananci rapid si foarte ieftin + ca au wi-fi gratis si foarte bun + loc pt fumatori si nefumatori. daca treci prin Baia Mare, chiar merita sa treci pe acolo, eu iti zic sincer ca mananc aproape in fiecare zi de la ei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus