un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vand HTC Hero cu 700 lei

22 Aug 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Update: s-a dat in prima ora de la postare. Inca nu l-am tranzactionat, dar 90% e ca si incheiata treaba.

Scot la vânzare un HTC Hero alb în stare excelentă. Este telefonul meu, cel despre care am scris aici şi pe care nu l-am mai utilizat de când am luat Desire-ul. E cumpărat în septembrie 2009 de la eMag, deci mai are încă un an de garanţie, până în septembrie 2011. A fost utilizat (de un blogger faimos, aş putea zice, ca să pară mai special) până în aprilie 2010, moment când eu am trecut la Desire.

Pachetul conţine:

  • telefonul, cu update oficial la Android 2.1 făcut de mine acum câteva zile.
  • card microSD de 2 GB (cu adaptor la SD inclus).
  • încărcătorul original şi cablul de date.
  • folie protecţie ecran (nou-nouţă).
  • handfree-ul original, practic neutilizat.
  • certificatul de garanţie.

Telefonul este în stare perfectă. Nu a căzut niciodată pe jos, nu e zgâriat, nu a păţit nimic. Singura urmă de uzură este pe spate, sub sigla HTC, acolo unde se “îndoaie” telefonul, unde din cauza formei s-a tocit un pic punându-l pe masă. Inspectaţi fotografia ataşată şi pur pariu că abia veţi vedea urma.

Hero-ul, pentru cei ce nu ştiu, are ecran 3,2 inci, Android 2.1, interfaţa HTC Sense, Wifi, 3G, GPS, camera foto de 5 megapixeli, iar carcasa are teflon pe spate, ceea ce înseamnă că nu strânge praf, mizeria sau amprente pe ea.

Îl dau la 700 de lei, predare personală în Bucureşti, curierat pentru restul ţării cu banii ramburs prin curier (eu suport costul transportului, cumpărătorul un eventual comision de vreo 1-2% din suma adusă ramburs, că mi se pare că aşa au regulile firmele de curierat). Am pus anunţul şi pe Okazii, dacă se dă acolo mai repede… ghinion.

    11 comentarii

  1. O să îl vinzi repede pentru că preţul este foarte bun. Dacă nu vroiam să îmi iau un Android phone nou nouţ mă “băgam”. În magazine Hero costă peste 1300, 1400 de lei.

    • Si pe Okazii e intre 800 si 950 de lei. Iar eu de al meu stiu ca am avut mare grija si in plus l-am folosit doar din septembrie pana in aprilie, asa ca probabil as putea scoate si eu 950 de lei. Totusi, nu vreau sa astept cu saptamanile prin licitatii si de asta il dau mai ieftin, ca sa se duca mai repede.

  2. Nu sunt eu mare specialist dar am observat ca ai acelasi continut si pe mobbi.ro. Parca Google nu este “prieten” cu continutul duplicat. Nu îţi este teamă de vreo penalizare prin search-ul lor sau te bazezi pe alte surse de trafic?

    • Am transferat continutul initial, ca sa nu fie gol. Iar acum, cand scriu ceva mai important pe subiect, aici va fi o introducere, articolul mare pe Mobbi. In cazul vanzarii telefonului, cred ca voi sterge de tot de pe mobbi postul, pentru ca telefonul e ca si vandut.

  3. Man, sunt interesat in caz ca omul se razgandeste. Asa ca pune-ma pe mine in cei 10 %. Contacteaza-ma pe twitter sau mail.

  4. daca nu finalizezi tranzactia il iau eu

  5. :)

  6. la naiba. ce oferta buna de a cumpara un telefon pe android am ratat. numai daca intram mai devreme pe blog.

    • Pai stiind ca am un Hero in plus, de ce nu m-ai intrebat pana acum? Ca doar si mie imi era mai simplu sa-l vand unor oameni pe care ii cunosc deja…

  7. nu am stiut ca vrei sa-l dai.asta e. astept sa vinzi desire-u :D . in fiecare zi, citesc zoso si nwradu. s-a intamplat sa nu intru 2 -3 zile, si am dat inapoi sa vad ce ai mai scris de cand nu am mai intrat. evident..mi-a picat fata cand am vazut :D am un sgh-i900 cu wm 6.5 si vreau sa trec neaparat la android. asta era ocazia perfecta.

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus