un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cugetari de-ale Biancai Dragusanu

22 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Pentru mine, 90% dintr-o relaţie înseamnă sex.

Având în vedere că arată aşa…

nu putem decât să ne bucurăm! Pentru două secunde, după care ne vom aminti că probabil nu vom ajunge niciodată să avem o relaţie cu Bianca. Nu suntem nici fotbalişti, nici creatori de modă, nici oameni cu foarte mulţi bani. Dar măcar acum avem un ţel la muncă.

Declaraţia cea mai marfă e următoarea:

“Despre condiţia femeii în showbiz, Bianca a declarat: “Femeie frumoasă, egal curvă! Dacă e să fii curvă deşteaptă, dă-i înainte! Decât să fii curvă proastă, mai bine te călugăreşti”

Are mare dreptate!. Dacă tot eşti curvă, măcar să-ţi iasă ceva semnificativ din asta. Sunt o grămadă de vedete care doar trec de la un tip la altul și nu le iese mare lucru din asta.

Sursa: Realitatea.net.

    6 comentarii

  1. Tu ai putea să te faci consilier pentru curve, vad ca poţi da sfaturi bune şi ai şi acces la informaţii şi statistici din interior.

      (Citează)

  2. p.i.m.p.

      (Citează)

  3. saraca nu e intreaga la minte. probabil isi da cu pumnii in cap ca a lasat-o botezatu, iar acum isi face reclama sa mai prinda un fraier.

      (Citează)

  4. din pacate in ziua de azi se pune mult accent pe imaginea exterioara…solar,silicoane,in concluzie,bomba sexy..nu-i problema,ne conformam,si mai mult,incercam sa aratam si multe dintre noi cat mai bine…ceea ce si reusim doar ca nu aparem la tv….dar..,e trist sa gandesti cum gandeste aceasta domnisoara…conteaza sexul intr-o relatie,dar,pt ea cred ca numai aia conteaza:))) asta ne demonsteaza ea,sincer..:)) si ne-a demonstrat asta si pana acum…ia Bianca draga ,deminstreza-ne ca esti si DESTEAPTA! HAI!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus