un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De azi, nwradu.ro are si varianta pentru mobile

21 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Am adăugat pe acest blog (şi pe mobbi.ro) un plugin care detectează accesările de pe telefoane mobile şi le redirecţionează către o temă de mobil, optimizata pentru încărcare rapidă. Pluginul e WordPress Mobile Pack cu temele default din el. Aş fi vrut să folosesc mult mai elegantă temă Carrington (care e ceva mai optimizată pentru touchscreenuri şi navigare cu degetul), dar din păcate nu face resize la imagini (s-ar fi încărcat imaginile originale și ar fi iețit din ecran, fără posibilitate de scroll) şi nici n-am timp/pricepere să o modific.

Voi încerca să fac mai prietenoasă tema de acum, poate mai scot ceva din ea. Rămâne de cercetat. Dacă aveţi probleme, raportaţi aici.

    10 comentarii

  1. Funcţionează, cel puţin pentru mine

      (Citează)

  2. Lobby-ul meu a funcţionat. Un pic cam târziu pentru mine, ce-i drept, dar sper să le fie folositor urmaşilor mei.

      (Citează)

  3. După mobil mai rar, că s-a terminat concediul. Încă trebuie totuşi să aflu de unde îmi iau husă şi încărcător de maşină.

      (Citează)

    • Incarcator auto imi trebuie si mie pentru Desire. Am un adaptor de la bricheta la USB si cred ca-mi voi cumpara un cablu USB-microUSB si gata.

      Husa pentru DEsire am luat din Carrefour una la 19 lei. S-a mentinut foarte bine. Am primit si o protectie de ecran. Recomand solutii din astea ieftine pt orice telefon.

        (Citează)

  4. Nu stiu daca chiar e bine pusa aici intrebarea dar am vazut ca iti place sa ajuti cu sfaturi pe cititorii tai !

    Eu find incepator in alte blogarilor vreau sa-mi fac si eu un blog si as vrea sa-mi bag ceva asemanator cu ce ai tu pe prima pagina a blogului tau . Zic de flash banner / headeru ala in care apar principalele stiri pe care le pui tu . Cu ce l-ai facut intr-un program flash gen macromedia flash sau folosesti o aplicatie / plugin de wordpress care decat pur si simplu pui textul si imaginea pe care le vrei si til creaza : ?

      (Citează)

    • Nu e flash, sunt imagini simple rotite prin Javascript si cu text suprapus. Daca era flash nici nu ma bagam. Singurul flash e reclama de sus la aer conditionat :P

      E un plugin care se numeste Featured Content Gallery, dar jumatate din munca o faci tu, ca trebuie sa-ti faci imagini, sa faci niste tag-uri speciale la articole cu imaginea si textul, sa editezi categorii… Cauta pe net “featured posts plugin wordpress” si apar si alte variante.

        (Citează)

  5. Thnx for the help e mult mai simplu decat ma asteptam . In photoshop ma pricep destul de bine asa ca pot sa le fac cu usurinta.

      (Citează)

  6. deci modernizari… foarte bine, bravo!

      (Citează)

  7. Salut Radu! Mi-am instalat și eu pluginul ăsta pe Biciclistul.ro, dar din păcate, când intru de pe mobil, mi se afișează site-ul ca și cum aș intra de pe desktop. Am ratat eu vreo setare, ceva?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus