un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Evomag regandeste pretul iPhone 4

21 Aug 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Cel mai probabil iau şi ei acum de la canalul oficial Apple din România sau ceva asemănător, pentru că altfel nu-mi explic cum au scăzut de la 7200 de lei la 4300 de lei în doar câteva zile. Culmea e că acum sunt mai ieftini cu 600 de lei decât alte magazine online mari. Să vedem dacă scade şi mai mult prețul iPhone 4.

21.08.2010
eMAG EvoMAG PC Fun Marketonline
iPhone 4 16 GB 4.989 lei 4.349 lei 5.219 lei 4.989 lei

  4 comentarii

 1. Probabil au cumpărat şi ei câteva iPhone 4 şi după ce eMag l-au inclus în ofertă se tem să nu rămână cu ele nevândute. Şi la peste 4000 de lei rămân pe profit.

    (Citează)

 2. 1500 de dolari? Asta e pret bun? La AT&T e 200 sau 300 USD. Sau il iei “unblocked” cu 500-700 USD pe ebay. Ca de obicei romanii au pret de 2-3 ori mai mare. Si cica e redus :D

    (Citează)

 3. Salut, Am primit pe stoc de la un furnizor cu pret mult mai bun, ca atare am “regasit” cu ajutorul furnizorilor un pret mai bun. :)
  Speram sa ajungem cat mai curand la pretul produsul din US.
  Multumim.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus