►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄
Am mâncat, cam pe grabă, la o terasă din zona centrală. A fost destul de scump, fiind vorba şi de lire sterline, dar am preferat aşa decât să intru la fast-food-urile vecine.
Ce vedeţi mai sus era trecut la secţiunea aperitive, dar a venit într-un castron imens, chiar dacă nu pare aşa din fotografie. Puteam să mănânc doar această salată şi să mă satur. Avea, pe lângă salată verde cu un sos special, creveţi, dar nu fierţi, ci prăjiţi pe grătar, bacon prăjit şi parmezan. Creveţii prăjiţi făceau toată magia, având un gust foarte bun.
Aici este o porţie clasică de spaghete cu creveţi şi prosciutto (cred). Din nou, tot la castron.
Jumătate de pui făcut la cuptor cu sos de bacon şi ciuperci, pus pe un pat de piure de cartofi. Sosul era foarte bun. Eu l-am mâncat şi cu o salată asortată de vară.
Am plecat de acolo cu 10 kg mai greu. Despre Gibraltar puteți citi în întregime aici.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
3 comentarii
16/08/2010 la 11:30 AM
Radule ma faci sa salivez peste tastatura. La cat mai multe articole de genu asta.
dmz(Citează)
16/08/2010 la 4:40 PM
Nu prea sunt multumit de fotografii, trebuie sa le fac mai cu atentie si mai bine focalizate.
Preturile… mari, mai ales ca m-am asezat la terasa asta pentru ca restul nu mai aveau locuri la umbra. Vreo 12 lire aperitivul, tot atat si puiul, ceva asa…
nwradu(Citează)
16/08/2010 la 2:14 PM
preturile cum sunt pe acolo ca miroase superb… a era de la bucataria maicamii!!
Pato Basil(Citează)