un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Servicii de depozitare anvelope

21 Jun 2010  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

7 comentarii

Important în afaceri e să ştii să sesizezi o necesitate a pieţii şi să oferi o soluţie pentru ea. La începutul iernii toţi se văitau că nu au unde să pună anvelopele de vară pe care le scoteau de pe maşini. Uite că sunt posibilităţi, precum cea oferită de anvelopa-janta.ro

anvelope

Cu alte cuvinte, dacă depozitezi niște anvelope din martie și până în decembrie, dai 6 x 8=48 euro, adică vreo 200 de lei, dar măcar nu te împiedici de ele prin debara sau balcon.

    7 comentarii

  1. Mai ti minte incendiul de anul trecut de la depozitul de anvelope ?
    Acelas seriviciu il ofereau si cei de acolo si sunt destui care au ramas fara anvelopele de vara/iarna .

      (Citează)

  2. Asa e si la Peugeot Constanta, doar ca ma costa cam 100 lei pe an din cate imi aduc aminte. E mai simplu asa, ca oricum le schimb tot acolo. Si nu mai trebuie sa-mi murdaresc masina carandu-le dintr-o parte in alta.

      (Citează)

  3. La noi ( Binar Impex ) costurile sunt pentru pachetul complet : montare, echilibrare, depozitare si depind de dimensiunile anvelopelor:
    – turism janta ≤ 14 ” 40 € / sezon / set 4 anvelope
    – turism janta 15 – 16 ” 50 € / sezon / set 4 anvelope
    – turism janta ≥ 17 ” 60 € / sezon / set 4 anvelope
    – 4×4 60 € / sezon / set 4 anvelope
    – utilitare ( “ C “ –uri ) 60 € / sezon / set 4 anvelope
    Sezonul inseamna aproximativ septembrie –aprilie pentru anvelopele de vara si martie-noiembrie pentru anvelopele de iarna.

      (Citează)

  4. Depozitare anvelope iarna/vara (cu sau fara jante) 10 Ron / luna set 4 Buc
    Tel:0761598417

      (Citează)

  5. depozitam in conditii de siguranta, anvelope pe toata perioada anului, 60 centi/bucata . Asiguram montajul gratuit la sediul nostru, sau contra cost la domiciliul clientului, in Bucuresti sau Ilfov.Informatii suplimentare la: depozitare_anvelope@yahoo.com

      (Citează)

  6. Depozitare anvelope,HOTEL de anvelope si roti,Gazduire anvelope in extrasezon cu doar 4 lei/luna.Vand anvelope second hand iarna si jante de ocazie second hand import Elvetia si Germania seturi de 2 si de 4 buc toate dimensiunile de iarna si de vara inclusiv dimensiuni rare, stoc permanent peste 10000 buc.Preturi de criza,lichidare stocuri. tel 0722214119 sau 0722976177. fanicaserv@yahoo.com ,www.anvelope-secondhand.com

      (Citează)

  7. http://www.HotelAnvelope.ro

    Oferim primul serviciu profesional exclusiv de depozitare a anvelopelor din Romania.
    Initial destinat exclusiv flotelor, acum depozitarea anvelopelor in perioada extra-sezon este accesibila si publicului larg prin intermediul retelei noastre de vulcanizari partenere din Bucuresti.
    Detinem o capacitate de depozitare de 50 000 anvelope si utilizam aplicatii de specializate de warehouse management care ne permit sa urmarim fisa fiecarei anvelope continand toate detaliile acesteia.
    Serviciile noastre includ:
    Colectarea initiala a anvelopelor de acasa/serviciu/vulcanizare
    Transportul de la punctual de colectare intr-unul din depozitele proprii
    La schimbul anvelopelor: punerea la dispozitie a anvelopelor de sezon si preluarea celor extra-season la oricare din vulcanizarile din reteaua noastra de parteneri
    Depozitarea timp de 2 sezoane (1 an) in depozitele noastre ferite de umiditate si temperaturi extreme si monitorizate 24/24 si 7/7
    Asigurarea anvelopelor impotriva furtului, incendiilor, inundatiilor printr-o asigurare
    all risk incheiata de compania noastra cu o societate de asigurari.
    Pret : 200 ron/set/2 sezoane + TVA pentru turisme sau 250 ron/set/2 sezoane + TVA pentru SUV.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus