un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am atins un Sony Ericsson XPERIA X10

16 May 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

xperia_albÎn Londra se face masiv publicitate telefoanelor cu Android şi în special noului Sony-Ericsson XPERIA X10. L-am găsit şi eu într-un magazin O2 şi l-am butonat niţel. Mi s-a părut un super telefon: ecran mare de 4 inci diagonală, carcasă albă sau neagră, foarte elegantă, 3 butoane fizice, plasate plăcut estetic sub ecran, şi în plus o interfaţă foarte arătoasă (în Timescape/Mediascape), ce îmi aduce aminte de filme SF gen Minority Report.

Mie mi s-a părut super în puţinul timp pe care l-am avut la dispoziţie. Are acelaşi procesor la 1 GHz ca şi Desire-ul, dar mai puţină memorie RAM, însă camera foto e de 8 megapixeli, iar bateria de 1500 mAh. L-aş vrea şi eu la test, când apare aici.

Clipul cu butonarea e mai jos, iar sub el e o reclamă din ziar, care mi-a plăcut prin modul în care integra în text logo-urile site-urilor sociale şi funcţiile telefonului.

reclama_xperia_600

    3 comentarii

  1. Mi-a atras si mie atentia xperia acum ceva vreme. Din pacate ruleaza android 1.6 iar interfata customizata am inteles ca nu se apropie nici pe departe de sense ui-ul de la HTC (unul dintre motivele pentru care am ales desire in loc de nexus one).

      (Citează)

  2. Sense UI-ul pare mult mai bine facut, de asemeni designul pare ceva mai reusit la HTC Desire de exemplu

      (Citează)

  3. Nu l-as fi ales in locul Desire-ului nici intr-un milion de ani. Ecran TFT si Android 1.6 cu limitarile de 65k culori. Plus ca update-ul la 2.1 va fi undeva prin toamna cand mai mult ca sigur pe piata se va gasi noua versiune de android Froyo. Deci ce sa zic, intotdeauna acest telefon va fi cu un pas in urma. Sa nu uitam si ca nu va dispune niciodata de multi-touch datorita hardware-ului care nu-i permite, si ca este ceva mai scump decat concurenta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus