un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pe la expozitie

17 May 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Expoziţia la care am fost nu a avut multe chestiuni ce pot fi prezentate pe un blog, fiind mai mult adresată specialiştilor. Vă arăt doar două-trei chestii mai simple, dar interesante, plus singurele femei marfă de acolo (toate de la acelaşi stand, ceva de comunicaţii, restul expozanțiilor fiind serioşi şi “profesionişti”, spre tristeţea vizitatorilor).

O întrebare bună ar fi “cum e NEC-ul, Naţional Exhibition Center, cea mai mare zonă expoziţională a Angliei?”. Răspunsul e că habar n-am. Luăm trenul din Londra Euston până la Birmingham Internaţional [Cu trenul], iar acolo din gară intrăm direct în pavilionul expoziţional la care aveam treabă. Acolo se întâmpla totul, inclusiv mâncarea, băutura şi toaletă. N-am văzut nimic în rest, nici măcar alte pavilioane, nici măcar n-am ieşit sub cerul liber. Habar n-am unde e NEC-ul în Birmingham, putea să fie chiar în centrul oraşului lângă cea mai minunată zona turistică de pe pământ.

Obiectiv 55x Fujinon. E atât de mare și pentru că oferă imagine de calitate foarte bună, nu doar zoom puternic

Obiectiv 55x Fujinon. E atat de mare si pentru ca ofera imagine de calitate foarte buna, nu doar zoom puternic

Camera video, termoviziune, iluminatoare laser, suport pentru mitraliera, comanda de radar. Facut de Samsung

Cameră video, termoviziune, iluminatoare laser, suport pentru mitralieră în centru, comandă prin radar. Făcut de Samsung

Eu reflectat în senzorul unei camere cu termoviziune. Detectează oamenii la 10 km și vehicule la 22 km.

Eu reflectat in senzorul unei camere cu termovizione. Detecteaza oamenii la 10 km si vehicule la 22 km.

Dacă oboseai vizitând expoziția, erau vreo 2 zone unde ți se putea face un masaj

Daca oboseai vizitand expozitia, erau vreo 2 zone unde ti se putea face un masaj

IMG_3707

IMG_3812

IMG_3776

Când treceau tipele acestea se făcea linişte şi toată lumea se holba la ele. În clipul de mai jos ea era cam singură în mijlocul curţii, iar câteva zeci de bărbaţi stăteau pe margine şi o admirau. Nişte ciudaţi chiar făceau fotografii sau filme…

    5 comentarii

  1. cum e aia prima…pffff

      (Citează)

  2. un masaj de la donsoara cu celular pls.. thanks

      (Citează)

  3. Ce targ naspa! La BSAD, la Bucuresti, luna trecuta a fost expus un Aro (cu nu stiu ce sistem de telecomunicatii pe el). Astia-s mici copii pe langa ala. Toata perioada expozitiei a stat cu doua galeti sub el, una sub motor si una sub diferential iar la sfarsit, cand l-au pornit, s-a facut intuneric in hangarul de la Romexpo (dizal, taticu!) si toti expozantii care strangeau standurile au fugit afara, ramanand in spate doar curajosii care fotorgafiau norul. :D

      (Citează)

  4. Sincer, ce fete erau acum cativa ani la SIAB, SMAEB, CERF, etc. Astea din pozele de mai sus mai au de invatat.

      (Citează)

    • Mereu la expozitii pentru publicul larg vor fi femei marfa, e o metoda de a-i atrage. Aici e ceva mai specializat. Cred ca eram singurul care le facea fotografii (va suparati?).

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus