un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pe la Nordsee

12 Apr 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Salată cu creveţi – 21 lei

Shrimp Salad #2

Salata asta avea creveţi, salată verde și roșie, morcov, ou fiert, roşii, andive, ardei gras de mai multe feluri, brânză (mozzarella cred) şi 2-3 fire de ceapă verde ca ornament, plus sos de iaurt. A fost atât de bună încât am furat reţetă şi mi-am făcut şi eu apoi acasă, cu creveţi congelaţi luat din IKEA (30 lei pt 500 gr) şi sos de iaurt Yogurt Dressing marca Kuhne luat din Mega Image.

Shrimp Salad Closeup

Jeleu de fructe de pădure – 6 lei

Forest Fruit Jelly

E bun, chiar un pic acrişor, dar se face o combinaţie plăcută la limbă atunci când amesteci partea roşie cu partea albă.

Paella cu fructe de mare – nu mai ştiu preţul, tot în jur de 20 de lei

Sea Fruit Paella

  2 comentarii

 1. Ce de colesterol Radule :)))

    (Citează)

  • Mi se rupe, il am 199 acum :P

   Plus ca in perioada de la 220 la 199 oricum am mai mancat la KFC, McDonalds, etc. De la salamul ala de Sibiu cred ca mi s-a tras.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus