un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Complexele femeilor

13 Apr 2010  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Mă uit din când în când la “Frumuseţe pe muchie de cuţit”, emisiunea în care femeile urâte sunt operate de un chirurg estetician, apoi sunt îngrijite, machiate şi îmbrăcate de profesionişti şi ajung să arate mult mai bine. Sezonul acesta mi se pare mai slab decât cel trecut: sunt prea multe cazuri tragice, prea multe plânsete, părinţi care duc dorul copiilor, vieți distruse. Nu mai e emisiunea aceea uşoară, în care o femeie nasoală încerca să arate mai bine şi atât, fără a avea o întreagă epopee în spate.

Un element comun au toate cazurile: obsesia femeilor pentru sâni mai mari, mai ridicaţi, mai fermi. Indiferent ce au, se operează şi sânii. “Ai nasul strâmb? Îl îndreptăm, ridicăm un pic şi pomeţii, mărim şi sânii”. E clăpăugă şi n-are dinţi în gură? “Facem o incizie în spatele urechii şi tragem de piele, facem implanturi în gingie şi punem dinţi de porţelan. Ah, şi facem şi implanturi de silicon în sâni”. La orice. Toate femeile vor să aibă sâni mari şi să-şi afişeze decolteul. E o nesiguranţă a femeilor sau o hibă a societăţii moderne?

    13 comentarii

  1. Femeile vor sex spaniol.

      (Citează)

  2. Este un marketing agresiv și la nivel psihologic pt femei.

    Oriunde te uiți în media offline&online vezi țâțe mari, stixuri și tenuri perfecte bineînțeles toate acestea după o cură mai mare sau mai mică de photoshop.

    Femeile fiind intoxitate de aceste materiale, cred că standardul este acesta.

    Vis-a-vis de emisiune, iar s-a abătut românașul nostru de la formatul standard și a băgat bocet și dramă într-o emisiune ce se vrea doar un proof of concept : before & after.

      (Citează)

  3. Eu am auzit si de multe situatii in care femeile vor sani mai mici. Chiar aseara ma uitam la un film in care se explica in detaliu in ce consta procedura.

      (Citează)

  4. daca e de sani si eu am vazut in marea britanie in documentar despre tipe care vor sa isi micsoreze sanii, deoarece inca de la o varsta frageda dezvolta “mostenire” colosala, care face grea viata de zi cu zi.
    eu n-as zice ca romancele stau prost la capitolul sani, dar e chiar cum zicea alex.

      (Citează)

  5. Eu zic ca e un complex oedipian al barbatilor la mijloc. :D

      (Citează)

  6. ce-i drept, nici noua barbatilor nu prea ne place sa vedem femei cu tzatze bune :D

      (Citează)

    • Ne place, dar eu aveam impresia ca femeile vor sa se remarce prin forte proprii, nu prin tzatze mari. Teoretic ele lupta pentru a schimba aceasta mentalitate. Practic vad ca au capitulat si daca apare ocazia unei operatii estetice gratuite… baga mare!

        (Citează)

  7. Nu, numai femeile urate vor asta.

      (Citează)

    • Mda, mersi, pai tu daca ai fi femeie frumoasa si ti s-ar deschide toate usile n-ai profita? E ca si cum ai castiga la loto 10 milioane de euro si ai zice ca nu-i vrei, preferi banii care vin prin munca si sudoare.

        (Citează)

  8. Te rog, eu daca maine as fi femeie frumoasa, m-as uita la mine goala in oglinda. Dupa aia mi-as face poze goala, ca poate dupa aia devin iar barbat si nu ma mai pot uita la mine.

      (Citează)

  9. Toate fac asta. Am vazut asta ieri noapte intr-un documentar la TV. Azi dimineata, la munca, m-am gandit sa mai verific o data si pe internet si, intr-adevar, asa e: femeile nu numai ca se privesc goale in oglinda dar cateodata simt nevoia sa se admire si tactil.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus