un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nexus One la eMag

30 Mar 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Iată o mişcare neașteptată: telefonul Nexus One apare în ultimul newsletter trimis de eMag ca fiind disponibil la precomandă la preţul de 2449 lei. E de reţinut că telefonul este aproape identic la specificaţii cu HTC Desire, care se va vinde la 2030 de lei, mult mai ieftin. Ba chiar aş spune că Desire, având acel joystick optic în loc de bilă şi având şi interfaţa Sense UI peste Androidul clasic de pe Nexus, e mai bun. Prin urmare, de ce vine Nexus One cu 420 de lei mai scump? Altă filieră?

Ceva bizar e şi în newsletter, unde e afişat că având 3 HDMI-uri şi tuner DVB şi rezoluţie Full HD, deci cineva l-a încurcat cu un televizor. Nu şi la preţ însă.

oferta_nexus1

    6 comentarii

  1. Ambele, Nexus One si Desire sunt puse la vrajeala pe site-ul emag.ro. Ieri dimineata Desire era disponibil dar nu avea caracteristicile trecute, iar spre seara a devenit disponibil “la comanda”.

    Explicatia e destul de simpla: in perioada asta se intorc foarte multi capsunari in romania. Baietzii primesc comenzi pentru telefoane luate cu abonament de la un operator plus taxa de dezabonare. Este ceea ce se numeste “piata gri”. Din cauza asta preturile sunt asa de mari.

    Daca cineva care isi cumpara un astfel de telefon are vreo problema tehnica, va avea fericirea sa constate ca deocamdata nu exista service in romania pentru modelul respectiv.

      (Citează)

    • @AdiM: nu sunt la vrajeala, sunt la comanda. Te inscrii de acum si le primesti dupa lansare, care inca n-a avut loc.
      Nu cred ca un magazin gen eMag se complica sa ia de la capsunari si din astea. Nu vand 2-3 bucati, ci sute, si orice se poate procura pe canale normale. Stai linistit ca vei avea si garantie si tot ce e nevoie

      @Programare: stiu, am luat anul trecut un Philips de 42 la banii aia, full HD, se vede super. Gasesti un laptop foarte buna la banii de smartphone, aia e problema.

        (Citează)

  2. Nu cred că prețul la Desire este cel adevărat. Este pus probabil estimativ, la derută. Când va apărea oficial, va avea un preț semnificativ diferit.

    P.S. Găsești televizoare Full HD cred și la 24 milioane. :)

      (Citează)

  3. faithless_soul

    30/03/2010 la 4:36 PM

    cineva a facut pe genunchi newsletterul acela, au gresit si la Nexus si la Tattoo (unde au afisat alta poza)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus