un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Handsfree cu bluetooth si fir

3 Feb 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Am găsit un handsfree interesant fabricat de Jabra, modelul BT325s. Ce e marfă la el este că are şi fir cu mufă audio, dar şi bluetooth. Cu alte cuvinte, poţi asculta la căşti muzica de la un iPod, iar prin bluetooth să fii conectat la un telefon mobil. Când primeşti un apel bănuiesc că se taie automat muzica şi vorbeşti la telefon.

Nu ştiam că există astfel de dispozitive. Mă cam miră preţul, e prea ieftin la doar 29 de lei. Nu l-am cumpărat, nu l-am testat și cred că e și greșit prețul pe site, așa că atenție dacă îl cumpărați.

    2 comentarii

  1. toate produsele de pe site-ul respectiv sunt suspect de ieftine..
    incarcator auto iPhone este 3.99 RON (cât ar fi de chinezărie.. tot e dubios) iar acumulator (original spun ei) – 39 RON

      (Citează)

  2. Posibil sa fie o teapa dar imi aduc aminte de o reducere tare de la Altex care a vandut la un moment dat din stoc modelul LG KP100 cu 45 de ron. Nu este cazul aici.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus