un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pui si coaste de porc la Hard Rock Cafe

13 Jan 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

După ce am luat prima de Crăciun am fugit într-un suflet la Hard Rock Cafe, ca să o cheltuiesc pe toată pe nachos cu pui şi diverse alte bunătăţi (asta e situaţia, primă mică, preţuri mari, n-a fost mare chin să o dau pe toată la o masă).

Am început cu deja tradiţionalul nachos cu pui (am mâncat şi cu vită cândva, dar cel cu pui e mai gustos şi mai uşor), unde descopăr o plăcere tot mai mare din a mânca ardei iuţi jalapenos până când îmi dau lacrimile, dar întreaga combinaţie e atât de bună încât nu mă opresc. De data aceasta am mai comandat în plus şi ceva carne.

Herb Grilled Chicken at Hard Rock CafeHerb Grilled Chicken e piept de pui marinat şi făcut la grătar cu ierburi, servit cu piure, ciuperci călite la cuptor şi altă verdeaţă, plus ceva sos pe lângă. Mă aşteptam să fie foarte bun, căci din descriere aşa pare, dar s-a dovedit a fi doar banal. Chiar nu m-a impresionat prin nimic, puteam să mănânc acelaşi lucru şi la un impinge-tava sau la mine acasă.

Coastele însă… vai ce coaste! Ce am luat eu se numea BBQ Combo, pentru că avea şi coaste de porc la grătar şi o bucată de carne de pui. Aceasta din urmă nu e cine ştie ce, un simplu pui făcut la grătar şi cu sos pe deasupra. Coastele au fost perfecte, minunate, geniale. Carnea e gustoasă, preparată exact cât să rămână moale, dar să se ia uşor de pe oase. Mi-au plăcut și pentru ele voi mai reveni acolo (nu mai iau platou Combo, ci unul doar de coaste, că au şi aşa). Au fost servite cu cartofi prăjiţi (cam mari), sos barbeque şi nişte fasole şi salată de varză.

Combo Chicken and Ribs at Hard Rock CafeRibs close-up at Hard Rock Cafe

Abia aștept prima de Paști.

    4 comentarii

  1. Stiu ca acolo unde este calitate, pretul nu mai conteaza. Dar poti sa spui si niste scoruri, asa orientative (cat e platoul, cat e cola, cat e jalapeno-ul)

      (Citează)

    • Esti sigur ca vrei scoruri? :P O cola e 9 lei, nachos sunt 37 sau 40 (dar platoul se mananca in doi, ca e imens), un fel de mancare tot cam 35-40 de lei (plus cateva speciale care sunt mai mari). Pe cocktailuri alcoolice sau nu dai lejer 20 de lei paharul. O bere e cam tot pe la 10 lei.

      Mi se par foarte scumpe, de asta ajung rar pe acolo, dar banuiesc ca platesti nu doar mancarea buna si portiile mari, ci si muzica rock, atmosfera si interiorul foarte misto amenajat.

      Meniul mai jos, au aproape tot si la noi:
      http://www.hardrock.com/locations/cafes3/PDFDocuments/Eats/EatsMenu_Euro.pdf

        (Citează)

  2. Ma gandeam si eu mai demult ca nu exista in Romania (cred) vreun restaurant fast-food american traditional, cum mai vezi prin filmele mai vechi, care sa serveasca mancare putina si consistenta, cafele, bere si soda fara numar si burgeri facuti cu carne intoarsa pe plita frumos, la fata locului, cu gust, nu ca la Mc Donald’s. Cred ca ar avea succes si nu e investitie mare.

    Am scris demult pe tema asta: http://ipoblog.wordpress.com/2008/02/29/cainele-lui-pavlov/

      (Citează)

  3. La cât eşti de gurmand ai încercat vreodată să-ţi găteşti singur? Imaginile de mai sus nu arată vreo mare inginerie culinară şi în plus plăcerea gătitului …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus