un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Burgeri la Hard Rock Cafe

5 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Am fost de mai multe ori la Hard Rock Cafe-ul din Herăstrău şi mi-a plăcut mereu. E scump ca naiba, dar are ceva locul ce te face să vrei să revii, ţi se face dor de el. Îmi place atmosfera, îmi place cum e decorat, deşi nu mă omor să văd geaca lui Springsteen, beţele lui Adler sau chitara cine ştie cui, dar apreciez efortul şi decorul inedit, îmi place meniul şi muzică rock de calitate. De data aceasta mi-am amintit că am şi blog, aşa că am fotografiat ce am mâncat (cam ciudat, ştiu).

Nachos cu pui e felul meu preferat de acolo. Un platou imens de chipsuri nachos, cu mult caşcaval topit pe ei, cu bucăţi de pui, cu roşii şi ardei iute ce te arde la gură, dar îţi face poftă şi mai mare. Are şi smântână în vârf, o combinaţie foarte bună, şi se serveşte cu două castronele, unul cu sos de roşii şi celălalt cu guacamole. O porţie de nachos şi un desert e suficient ca să te saturi, chiar şi în doi. Data viitoare încerc şi cu vită, să văd cum e. Aş mânca la orice oră şi îmi pare rău că doar la Hard Rock Cafe poţi să găseşti aşa ceva.

Am mâncat şi un burger gigantic, numit “Legendary Burger“. O felie imensă de carne, brânză, legume, parcă şi un inel de ceapă, nu mai ştiu exact. Sunt şi alte feluri şi combinaţii, dar cam uscaţi, fără nici un sos. Poţi cere un borcan de sos Heinz, dar n-ar fi stricat şi nişte maioneză sau o carne mai suculentă. Nici cartofii nu au fost deloc speciali. În loc de burgeri mai bine aş fi încercat nişte coaste sau un platou combinat sau orice altceva.

Fajita însă este foarte bun. Ţi se aduce carne (pui sau vită, în poză fiind ultima) într-un platou, în sos şi cu legume. Pe o altă farfurie vine salată verde, roşii, morcov, guacamole şi smântână, iar într-o pungă ţi se aduc 4 tortilla micuţe şi calde. Apoi îţi prepari tu fajita, un fel de shaorma spaniolă, punând în tortilla ce ingrediente vrei şi cum vrei. Iese foarte gustos.

La sfârşit am băgat un Hot Fudge Sundae, care e o negresă mare încălzită, peste care se pune îngheţată de vanilie şi frişcă. E excelentă. Am mâncat cu alte ocazii şi alte deserturi, precum plăcintă de mere sau îngheţată, dar tot acest fel rămâne preferatul meu. Puteţi încerca şi acasă ceva asemănător, de exemplu din Prăjitura Casei, din aceea de cacao: tăiaţi 3 felii, le puneţi una lângă alta şi le încălziţi 20 de secunde la microunde, iar peste ele puneţi îngheţată de orice fel (de exemplu Aloma de fructe de pădure).

Porţiile sunt mari dar chiar şi aşa par scumpe. Chiar și un pahar de suc sau de bere are preţul pe măsura localului, iar un cocktail ajunge pe la 24-27 de lei.

    8 comentarii

  1. cat te-au costat Nachos cu pui ? , nu de alta da ma tenteaza sa dau o fuga pana acolo :)

      (Citează)

  2. Fajita preferata all time din Romania. Foarte, foarte buna :)

      (Citează)

  3. Tu ai mancat tot ce e mai sus deodata???

      (Citează)

  4. 37 sau 47 de lei, nachos cu pui. Nu mai tin minte exact. Sunt scumpi, dar merita de pofta, si cu o bere rece.

      (Citează)

  5. ms :>

      (Citează)

  6. tu ai mancat toate astea odata? ce-i cu tine?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus