un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele doua sectoare

29 Jan 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Circulând azi prin Bucureşti, în sectorul 6, al lui Poteraş, am rămas uimit de mormanele de zăpadă de la marginea drumului. În special pe la Gorjului, unde am vrut să opresc şi n-am avut loc, plugurile au împins zăpada spre marginea drumului, între maşinile parcate, iar prin curăţarea acestora s-a ajuns la nişte mormane înalte cât mine. Era o maşină parcate, un morman, o maşină parcată, un morman. Ce aşteptăm, să se topească de la sine? E nevoie de vreo 4-5 zile cu temperatura peste 0 grade pentru asta… mult noroc.

În sectorul 4, zona Tineretului-Budapesta, escavatoare mari încărcau zăpadă de la marginea drumului în nişte containere uriaşe trase de camioane. O luau şi o duceau undeva, și mă gândesc că logic ar fi să se exporte în ţările calde, ca să se topească acolo. Piedone rulz!

Şi pe șoseaua Chitilei erau mormane de 2 metri pe toate trotuarele.

  3 comentarii

 1. am vrut sa fac ieri o poza… vizavi de super mega extra mallul cotroceni, trotuarul (deja injumatatit cand au largit bulevardul) e pe jumate acoperit cu zapada, iar cealalta jumate are un strat subtire de zapada+gheata, numai bun sa-ti rupi un picior in drum spre casa. nu-mi aduc aminte sa se fi strans vreodata zapada de pe trotuar in sect. 6, asa ca da, intr-adevar, asteptam primavara.

    (Citează)

 2. Transportatul zapezii in locuri special amenajate nu tine de marinimia unui primar ci asa trebuie procedat.

    (Citează)

 3. Eu ti-am zis ca daca mai face la fel de 2-3 ori ma inscriu in PC.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus