un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ultimele clipe ale unei intersectii

15 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

La 14:54, când m-am uitat prima oară pe webcam-ul de la Gara de Nord, bolnavul îşi dădea ultimele clipe. Din când în când mai scapa câte o maşină pe direcţia Calea Griviței, dar era clar că blocajul total era iminent.
gara de nord 15.12 14:54

Ora 15:13. Tramvaiul acolo a stat blocat până la sfârşit. Cei care au venit dinspre Gara de Nord am împins ca la “ţară, țară, vrem ostaşi”, dar n-au putut trece prin tramvai şi troleu şi autobuz. Coloana s-a curbat un pic, dar nu s-a rupt, ci s-a blocat de tot.

gara de nord 15.12 15:13

La 16:09, când am mai verificat situaţia, apăruse un agent de poliţie şi iată ce frumos şi civilizat arată totul. Dovadă că traficul e blocat doar din cauza şoferilor care nu sunt în stare să respecte semafoarele, să nu intre pe contrasens, să nu blocheze intersecţia, să nu forţeze culoarea galbenă şi roşie.
gara de nord 15.12 14:09

    11 comentarii

  1. geezus… dar chiar si asa.. si pe pod la giulesti tot asa omor e… iti vine sa iti tai capul. si mai sunt n zone de genul asta

      (Citează)

  2. Ah, nu poti sa nu iubesti conducatorii auto din Romania. Pur si simplu nu poti :)

      (Citează)

  3. La 16:09 cand ai mai verificat situatia vrei sa zici, nu?

      (Citează)

  4. 3 agenti de politie la 16:09, nu?

      (Citează)

  5. Am salvat postul ăsta la bookmarks, l-am scris pe twitter.

    Pozele sunt grăitoare și voi redirecta către această pagină toți imbecilii care spun că poliția încurcă lucrurile.

    Suntem niște civilizați, ce mai :)

      (Citează)

  6. vizitator unic

    16/12/2009 la 12:25 PM

    In Madrid nu au tramvaie deloc, au putine autobuze si f multe parcari subterane.
    La acestea se mai adauga 12 magistrale de metrou si infrastructura auto foarte dezvoltata.
    De asemenea, mai au si autogari subterane.
    Daca dintre acestea vom aplica si la noi cateva, vom scapa de aglomeratia de mai sus.

      (Citează)

  7. singurul mod de a scapa de mizerile astea e un transport in comun eficient : deci multe autobuze, tramvaie si o retea extinsa de metrou. sunt orase cu retea rutiera mai putin densa ca a Bucurestiului, dar care rezista pentru ca oamenii iau transportul in comun si nu se incapataneaza sa mearga fiecare cu masina proprie.

      (Citează)

  8. Lasa ca am luat eu RATB-ul marti, de la Universitate pana la Cismigiu am facut 20 de minute cu un troleu. Am regretat ca n-am mers pe jos.

    @Alexandru Savu: mersi, au venit ceva vizitatori in plus, chiar daca nu am statistici exacte pt a vedea cati din Twitter.

      (Citează)

  9. Eu am luat metroul și am regretat din prima secundă. Se bășise un cetățean în vagon.
    Azi am mers nițel pe jos și am regretat imediat. A trebuit să merg prin șleaurile de pe stradă pentru că trotuarele sunt blocate de mașini.
    Nu știu de ce dar am senzația că și dacă inventează cineva teleportorul, tot se gasește un bou să-ți întrerupă raza purtătoare și să te trezești la destinație fără o mână.

      (Citează)

  10. dar era clar ca din cauza soferilor e asa ! Stiu ce inseamna mers prin Bucuresti cu masina, stiu ce inseamna sa fii uneori si politicos ! dar, intotdeauna e un dar ! soferul din bucuresti se crede cel mai sofer, cel mai schumacher.. cel mai abil in a fenta coloana ! daca te vede ca ai numere de provincie te injura fara jena, cu toate ca-i demonstrezi de fiecare data ca ajungi inaintea lui la semafor, chiar daca se baga pe linia de tramvai, sau daca depaseste coloana ! Pentru ca cei din fata sunt tot bucuresteni si bine inteles ca nu-l vor lasa sa se bage inapoi in coloana si va sta dupa cei ce fac stanga ! pfu.. am scris cam mult. V-am salutat.

      (Citează)

  11. Nu politistii ingreuneaza circulatia…ci prostii si imbecilii care se baga ca musca-n fundul calului, fix in mijlocul intersectiilor….

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus