un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Secretul vietii lungi

15 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Un bărbat din Anglia a ajuns la vârsta de 91 de ani mâncând câte o ceapă pe zi. De asta a trăit aşa de mult, de la cepe, iar Jurnalul Național declară că aici e tinereţea fără bătrâneţe, cu o ceapă pe zi.

Eu sper să ajung la o vârstă la fel de înaintată ca să-mi pot bate joc de cei care mă vor întreba cum am reuşit. Deja m-am gândit la nişte variante pe care să le spun reporterilor:

  • mi-am băgat în fiecare zi în fund un ardei iute şi l-am ţinut acolo minim o oră, strângând tare.
  • am băut o cană de ulei şi am mâncat o mână de pământ de flori în fiecare zi.
  • m-am curentat zilnic cu doi electrozi prinşi de sfârcuri, ca să am energie.
  • am mâncat zilnic câte un Big Mac.
  • m-am spălat pe dinţi cu piper Cayenne.
  • am băut shake de ceapă şi ficăţei de pui.
  • mi-am făcut în fiecare zi câte o clismă.
  • am făcut baie numai în cadă umplută cu Cola.
  • m-am spălat pe cap cu ciorbă de burtă şi m-am uns pe piele cu carne de peşte.

    3 comentarii

  1. nu cred ca e asa de rau precum pare sa iti faci zilnic o clisma=)) mai ales daca mananci cate un ardei cayenne pe zi… trebuie sa scapi de “fuga” de pe mat

      (Citează)

  2. esti criminal

      (Citează)

  3. Ma, cred ca si englezu’ ala era pe aceeasi lungime de unda cu tine. Sa vezi d-acu jurnalisti cu respiratia mirosind ucigator a ceapa, numai ca le-a spus unu’ ca asta e secretul longevitatii :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus