un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Internetul mobil 3G de la RDS s-a lansat si in Bucuresti

8 Dec 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Aşa zice un anunţ de pe Hotnews. Reţeaua mobilă a RDS-ului (nume de cod: Digi Net Mobil) era operaţională de mai multe luni, dar la o viteză maximă de 384 kbps, iar acum a fost upgradată la HSDPA 7,2 Mbps. Din câte ştiu de la lansare, abonamentul lunar va costa 15 lei în varianta cea mai scumpă şi va fi 10 lei sau chiar gratis pentru cei ce sunt deja abonaţi la Fiberlink. Modemul 3G e oferit fie gratuit fie se plăteşte o mică taxă de custodie, nu mai ştiu pentru că e o schemă destul de complexă, dar detaliile sunt aici.

    3 comentarii

  1. so, dacă pentru abonații Fiberlink1 costă 10 lei pe lună și pentru abonații Fiberlink2 e gratis, iar diferența de preț dintre abonamentele Fiberlink1 și 2 e de 11 lei, soluția logică e să treci de la Fiberlink1 la 2 și să ceri abonamentul de net mobil gratis… that’s what i’m gonna do anyway…

      (Citează)

  2. that’s what they want you to do :))

      (Citează)

  3. Asta e şi ceea ce am făcut şi nu sunt dezamăgit. Mai mult trafic decât la vodafone, iar viteza este cam aceiaşi, un pic mai bună chiar fiindcă nu sunt aşa de mulţi abonaţi. Next step este să ofere al doilea modem… :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus