un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fantana luminoasa in cartier

8 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

La Budapesta (intersecţia din Bucureşti, nu oraşul din Ungaria) a apărut această arteziană luminată pe timp de noapte. E ca un glob de apă, iar fiecare ţâşnitoare are la baza LED-uri mari care îşi schimbă culoarea. Toată zona de la Unirii la Budapesta şi de acolo până la Tineretului este foarte frumos iluminată pentru Crăciun, aşa că eu mă declar fericit cu felul în care arată cartierul meu.

fantana

    3 comentarii

  1. Si eu locuiesc in acelasi cartier ,si ca si tine ma declar chiar multumit de ceea ce a facut Piedone , mai are doar sa dea drumul la patinuarul din parc si gata.Nu vreau sa fiu rau dar zona luminata la noi in cartier este de 10 ori mai misto decat cea din centru ….poate doar mi se pare……

      (Citează)

  2. Este una identica dpdv al constructiei in Piatra neamt daca nu ma insel. Nu stiu acum daca e luminata fiindca n-am trecut niciodata noaptea pe acolo.

      (Citează)

  3. simi sigur Piatra Neamt? sau zici de cea putin mai mare din Galati?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus