un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

American Snitzel in AFI Cotroceni Mall

22 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

În plimbarea prin AFI Mall din Cotroceni, când am probat toate cămăşile acelea cu ace în ele, am mâncat şi un sandviş la American Snitzel, un fast food de acolo. Fac sandvişuri şi o salată, asta e tot meniu. Iar sandvişurile sunt făcute cu bucăţi de pui prăjit. Eu am luat unul numit Crazy Jose, pe la 12 lei (17,5 la meniu cu cartofi prăjiţi şi suc 0,5 litri), care trebuia să fie picant, cu sos mexican, nachos şi pui. Nachos n-a avut şi picant nu a fost deloc, dar deloc, deşi i-au pus sosurile respective. Însă a fost bunicel. Îmi place un sandviş care are ingredientele într-o proporţie armonioasă, iar acesta a fost bun.

Sandvis Crazy Jose la American SnitzelSandvis Crazy Jose muscat

Nu se compară însă cu cele de la Toscana (am scris aici, au şi website). Şi că veni vorba de Toscana, am trecut pe acolo săptămâna trecută şi am luat mâncare şi pentru colegii de birou. Mi-au făcut 4 salate şi 7 sandvişuri în mai puţin de 5 minute, toate impecabil pregătite, fără nici o greşeală. Deşi era plin, oamenii s-au organizat rapid să-mi pregătească mie comanda, au împachetat perfect totul şi au scris şi pe ambalaj ce e fiecare, după cum îi rugasem. Nu mi-a venit să cred.

    6 comentarii

  1. Naşterea Domnului să îţi aducă în casă şi în suflet linişte, bucurie şi înţelegere, iar Anul Nou să fie unul de realizări şi împliniri!
    Să auzim de bine!

      (Citează)

  2. Cred ca o sa mor (de pofta, bineinteles) daca mai vad multe posturi in care apare mancare. Ce-i drept, arata bine si cred ca a fost si mai bun decat arata. Ca tot am lasat un comentariu, iti urez si Sarbatori Fericite.

    P.S: Am o curiozitate: o sa te mai intorci pe forumul LinkMania?

      (Citează)

  3. Nu cred, am pierdut total contactul cu forumul, desi am vazut ca regulamentul facut de mine inca mai sta in picioare. Pur si simplu n-am mai avut timp, am inceput sa lucrez, eram ocupat ziua, nu era timp de forum. Blogul imi consuma mai putin timp si de obicei scriu doar seara, nu trebuie sa reactionez in timp real la ceva. A fost o perioada misto aia pe Linkmania, dar am trecut mai departe si mi-ar fi greu sa ma intorc pe un forum.

      (Citează)

  4. Pacat, faceai o treaba foarte buna pe link…dar cine stie in viitor…Sarbatori Fericite.

      (Citează)

  5. Ironic oarecum ca pe linkmania nu s-a modernizat nimic, e totul cum era acum 3-4 ani cand am renuntat…singura chestie in plus sunt copii care au invadat forumul si calitatea sa a scazut considerabil.

      (Citează)

  6. Da, e si asta o chestie. Pe blog pot controla mai bine ce subiecte ma intereseaza si cine alege sa participe la discutie de obicei are ceva interesant de spus.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus