un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Shaorma de la Dristor in Plaza Mall

17 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

dristor shaorma in plaza mall

Expansiunea mondială a imperiului shaormei continuă, de data aceasta prin deschiderea unei unităţi în mall-ul Plaza România. Ca na… dacă vii la mall, măcar să bagi şi o shaorma în tine. Doar schimb valutar se pare că nu are :P

Shaorma de la Dristor deschisă la Budapesta acum vreo două luni merge excelent. De câte ori trec pe acolo e plin de oameni şi la coadă şi la mesele puse la dispoziţie, indiferent dacă e zi sau noapte. Să facem într-o zi calculul cu cât costă să produci o shaorma şi cât profit obţii când o vinzi cu 14 lei bucată.

    11 comentarii

  1. La Piata Ion Mihalache (fosta 1 Mai) Shaorma mare este 5 RON. Pretul scazut nu inseamna ca-ti scuipa in ea si-ti pun sosuri speciale, batute manual, ci se datoreaza faptului ca langa aceasta s-a mai deschis una, care incearca sa intre pe piata tragand preturile in jos. Shaorma foarte buna, suficient de mare, nu ca monstruozitatile de la Dristor, de mananca un sat de somalezi din ea un an. Coada de dimineata pana seara (si nu oricum… asemanatoare celor de la lapte din ultimii ani ai “epocii de aur”).

    Daca ai drum in zona merita incercata. Shaormaria este fix in statia de autobuz si are o firma rosie pe care scrie Orient… nu ai cum sa o ratezi.

      (Citează)

  2. A ajuns Dristor-ul sa fie mai cunoscut pentru shaorma decat pentru McDonalds. E ceva…

      (Citează)

  3. @Arthur: am vazut ceva cu Pizza Gerard pe acolo. Parca si ceva cu Orient tin minte de prin zona.

      (Citează)

  4. daca vreti sa mancati ceva mult mai bun decat shaorma trebuie sa incercati KEBAB ORIGINAL in stilul nemtesc,este ceva exelent se numeste Doner king il gasiti pe sos. vergului langa Cora pantelimon.

      (Citează)

  5. Salut , ca sa ma bag si eu in seamna ..schimb valutar este in plaza de cand s a deschis ..langa magazinul CK , cat despre shaorma Dristor..f tare… sa alegi intre carne din piept si carne din pulpa de pui… mai rar in bucuresti , partea nasoala..ca e marime standard…si nush ce sat de somalezi hranesti u Arthur ..confunzi cu Maverick , cat despre cea mai buna shaorma ..se gaseste la gara de nord..vis a vis de GIPO pescar…peste 10 sosuri la alegere..salata..etc..shaorma de berbecut..merita incercata

      (Citează)

  6. Am mancat recent shaorma de la Dristor de la Budapesta :) Cred ca a scazut in dimensiuni, pentru ca era foarte subtire si mica. S-a dus imediat. Pai la Prosper o shaorma e 10 lei si e groasa cat bratul. La Piata 1 Mai la Orient e 5 lei shaorma mare, e mereu coada de minim 10-15 persoane. Mai bine mananc 3 din acelea decat 1 de la Dristor.

      (Citează)

  7. Noile preturi pentru shaworme la pta 1 mai – orient sunt 10 si 12 lei: http://www.shaworma.ro/viewtopic.php?f=8&t=16

    In schimb, La Matache au scazut preturile:
    http://www.shaworma.ro/viewtopic.php?f=8&t=1

      (Citează)

  8. cel mai bun kebab am mincat p vergului la pantelimon e super facut ku paine la moment carnea e super totul e facut de ei vil recomand;);););)

      (Citează)

    • Dar in provincie nu o fi mancare buna? Nu am auzit pe nimeni zicand ca cea mai buna shaorma mancata vreodata a fost in Resita, cum intri pe dreapta. S-au strans toti impachetatorii de shaorma in Bucuresti?

        (Citează)

  9. Nu stiu cum e treaba cu shaorma din provincie (desi in Brasov este o locati ecare face shaorma buna – pe str. 15 Noiembrie langa For Sale) insa cea mai buna ciorba de burta am mancat-o in Sibiu, cei mai adevarati mic i-am mancat la Albota (pe ruta Pitesti – Slatina). Culmea ca ambele locatii sunt curate desi nu nici macar o stea in clasamentul locatiilor.

    Anyway, Pofta Buna (citind posturile astea mi s-a facut o foameeee)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus