un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se vinde HTC HD2

17 Nov 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

HTC HD2HTC HD 2 e deja în stoc. Poate se îndură cineva şi de mine şi mă lasă să butonez unul, măcar pentru câteva minute. Sunt curios cum te poţi descurca având în buzunar un telefon cu o diagonală de 15 cm (4,3 inci ecranul) şi cum se vede informaţia pe acest display. Cel mai tare însă mă interesează cât de rapid se mișcă procesorul de noua generație, la 1 GHz, față de cel la 528 MHz din vechiul meu HD 1. Toate reviewurile de pe net îl lăudau pentru rapiditate (primele mele două calculatoare aveau procesor mai slab și mai puțină memorie RAM decât acest telefon), dar aș vrea să o văd cu ochii mei și să îl compar cu vechea generație.

    6 comentarii

  1. Eu am pus un ROM de HD2 pe X1 si se misca binisor, asa ca pe 1 GHz ar trebui sa zboare. Astept review!

      (Citează)

  2. Cam greu de ţinut în buzunar…e foarte mare. Îmi imaginez ce bine se văd filmele pe el :X

      (Citează)

  3. Mda, dar calculatorul meu de-acasa costa mai putin! :)

      (Citează)

  4. Ma indur eu sa te las sa-l butonezi. Azi mi-am luat telefonul.
    E absolut genial.

      (Citează)

  5. salut . am cumparat htc hd2 in data de 09.11.2009 de la marketonline . cred ca am fost primul din romania care l-a cumparat. am dat pe el 2415 lei . pot sa va spun este ca acest device merita fiecare leu platit . inainte am avut iphone 3g si iphone 3gs . sunt fericit ca am scapat de ele . asta spune tot. inca ceva : nu sunt fan MW , ma pricep putin spre deloc la platforme,programe , etc dar mi-a facut viata fericita ( cel putin pana acum ) . Insa nota mea pt htc hd2 este 9,5 pt ca ete loc de mai bine mereu .mai am un hero cumparat in vara din olanda . super telefon si acela . radule, cu placere te las sa-l butonezi cat vrei tu . poate ne vedem la o cafea si mai vb .

      (Citează)

  6. Mersi de oferta, dar pentru mine butonat inseamna sa-l am cateva zile (ca sa vad ce poate si bateria si cum ma simt cu el in buzunar) si sa-i instalez programele pe care le utilizez eu normal, ceea ce n-as vrea sa fac pe al tau :P Sa vad daca nu-l pot obtine prin canalele mele…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus