un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cu cine votezi?

19 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

19 comentarii

Mâine (vineri) e ultima zi de campanie, pentru că sâmbătă facem pauză prin lege, din câte ştiu. Aşa că e timpul pentru inevitabilul chestionar al votului. Sunt curios cu cine votaţi voi, cititorii mei. Dacă vreţi să lăsaţi şi un mic comentariu motivându-vă alegerea e cu atât mai bine.

Cu cine votezi?

  • Crin Antonescu - 42%
  • Traian Basescu - 24%
  • Nu ma duc la vot - 11%
  • Altcineva - 7%
  • Mircea Geoana - 5%
  • Ma duc la urne, dar anulez votul - 3%
  • Sorin Oprescu - 3%
  • Gigi Becali - 3%
  • Corneliu Vadim Tudor - 2%

Mulțumesc pentru vot! Comentează motivul sau rezultatele mai jos.

Loading ... Loading ...

    19 comentarii

  1. Hmmm , 6 voturi si eu sunt primul care si aegumenteaza …

    Am votat altcineva , in primul tur am sa votez cu Remus Cernea pentru ca imi place cum gandeste si in al 20lea rand pentru a nu-i da votul lui Basescu . In turul 2 probabil voi alege raul cel mai mic , adica daca Baescu ajunge la duel cu Vadim am sa votez cu basescu , altfel voi face vor nul sau voi alege pe celalat .

      (Citează)

  2. Am dat şi eu 3 voturi: 2 lui Crin (să-l pun pe primu loc) si unul pentru Altcineva.
    Sper să nu fiu prins şi să fac puşcărie

      (Citează)

  3. acum cine o fi dat la misto cu becali… in fine chiar ma gandesc dar cel mai probabil nu ma duc la vot desi in faimosul test care se vehicula pe net se pare ca pe nava marinarului as putea sa stau

      (Citează)

  4. in general internautii il aleg pe crin, pentru ca vizual/perceptiv este cel mai coerent. raspunsul corect la intrebarea: “cine poate sa faca cel mai mult pentru tara” cred ca va ramane o enigma, chiar si la nivel teoretic.
    eu aleg marinarul pentru ca este singurul care nu poate sa ma dezamageasca[a facut-o deja]. restul, conform experientei, dezamagesc invariabil. iar tara stim ca merge exact la fel, indiferent de presedinte/partide/parlament/structuri. e o corabie in deriva, pe care unii sau altii isi fac de cap cum pot.

      (Citează)

  5. nuuuu, nu merge exact la fel! :) uite, acum daca aveam alt presedinte poate aveam guvern, de exemplu. din pacate la noi in tara presedintele poate orchestra tot felul de lucruri. eu zic ca merita incercata o schimbare.

      (Citează)

  6. in primul tur votez cu Antonescu, mi s-a parut cel mai coerent. In al doilea voi vota impotriva lui Basescu. Prea mult si-a batut joc de tara asta. Nu mai zic de faptul ca am auzit aseara mai multi vecini care se inscriau pe caiete ca sa-l voteze pe Basescu si sa incaseze 50 de lei pentru asta.

      (Citează)

  7. Am scris aici de ce conteaza cine conduce tara, chiar daca toti fura si isi ajuta propriul partid. Si noi suntem insa influentati:

    https://www.nwradu.ro/2009/10/de-ce-trebuie-sa-iti-pese/

      (Citează)

  8. Eu o iau cu tehnica pasilor mici. Deocamdata votez cu cine vreau eu sa ajunga Basescu in turul doi. Acolo ramane de vazut cine vor fi cei doi contracandidati si o sa ma hotarasc.

      (Citează)

  9. Pai asa si trebuie, nu va luati dupa sondaje.

      (Citează)

  10. antonescu (anti-basescu)… orice numai sa scapam de videanu si de udrea…

      (Citează)

  11. Sandu Gabriel

    20/11/2009 la 2:40 PM

    Lipseste varianta cu “Nu am 18 ani” :D

      (Citează)

  12. True, dar cine nu are sa nu voteze deloc in chestionar :P

      (Citează)

  13. clar Crin

      (Citează)

  14. Un președinte trebuie să aibă ouă! Ghici cu cine voi vota :)

      (Citează)

  15. Cu iepurașul de paști :D ?

      (Citează)

  16. Majoritatea celor pe care ii cunosc voteaza cu Antonescu. Sondajul de aici iese la fel. Si atunci de ce in sondajele “mari” e pe locul 3? Oare le fac aia pe cine stie ce esantion complet NE-reprezentativ? Oare vom avea o surpriza si va ajunge Antonescu in turul 2?

    Sau daca luam in considerare toate fraudele din zona rurala, unde o gramada de oameni voteaza cu cine le spune primarul, in schimbul a 50 de lei si 3 kg de faina, nu are sanse? In fond, primarii sunt in marea majoritate PSD si PD-L.

      (Citează)

  17. vizitator unic

    21/11/2009 la 9:41 PM

    “In fond, primarii sunt in marea majoritate PSD si PD-L” in sfarsit te-ai prins care e faza cu campania electorala si de ce Geoana si Base sunt primii in sondaje.
    Mai mult, la tara, oamenii merg la vot ca la biserica, exprimarea votului fiind foarte importanta pt ei.

      (Citează)

  18. sa nu uitam ca antonescu face parte dintr-un partid care a furat in cativa ani 33 de miliarde de euro (minim). asa ca decat sa il votati pe antonescu stati acasa.

      (Citează)

  19. Da, toti stiu ca aia de care nu le place lor au furat catralioane de euro. Iar aia cu care voteaza sunt curati ca lacrima. Si dovezi clare nu are nimeni.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus