un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Uniunea Europeana are presedinte

19 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Şi acesta este Herman van Rompuy, în prezent prim-ministru al Belgiei. A fost ales în unanimitate de reprezentanţii celor 27 state membre UE.

N-ar fi fost tare dacă ieşea Băsescu? Cum ar fi fost să piardă preşedinţia României, dar să o câştige pe cea a Uniunii Europene? Geoană, Vadim, Vali Stan şi alţii cred că-şi puneau direct ştreangul de gât.

  2 comentarii

 1. Ce-are bre Vlad Stan cu Basescu? Poate Valentin. :))

    (Citează)

 2. Lol ce greseala am facut :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus