un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HTC HD2 disponibil la comanda

19 Oct 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

HTC HD2La eMag este disponibil pentru comandă noul telefon HTC HD 2, urmaşul lui Touch HD pe care l-am avut eu. Diferenţa între generaţii este imensă, HD2 având procesor la 1 GHz (faţă de 528 MHz), ecran de 4,3 inci diagonală (faţă de 3,8), chipset mai nou, memorie RAM mai multă, Windows 6.5 cu cea mai nouă versiune a interfeţei TouchFlo 3D. Are şi flash LED pentru camera foto.

Mie mi se pare mult prea mare pentru un telefon, fiind mai degrabă un aparat multimedia bun pentru filme şi muzică şi Internet. Bateria de 1230 mAh cred că va fi insuficientă pentru ditamai ecranul şi pentru procesorul Snapdragon foarte rapid. Sper să butonez şi eu unul, ca să văd cu ochii mei cum merge Windows Mobile pe 1 GHz şi cum e cu ecran aşa mare. Importatorul îl aduce după 15 noiembrie, aşa că mai durează până se vinde. 2770 lei :|

    3 comentarii

  1. Cum ai spus si tu, degeaba are foarte multe facilitati, daca le poti folosi doar cateva ore in mod intens. Parerea mea este ca HTC sta foarte prost la autonomie. Asta m-a facut sa renunt si sa trec inapoi pe Nokia.

      (Citează)

  2. De Hero sunt foarte multumit, tine 3 zile baterie la cum il frec eu. Se cunoaste OS-ul mai bine optimizat si ecranul de rezolutie mai mica, desi pentru ochi nu e diferenta.

      (Citează)

  3. Cum te descurci insa cu tastatura? Mie mi s-a parut un chin.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus